Sundhedsrisici af endometrie Ablation

10/29/2011 by admin

Sjældent, kan endometrie ablation forårsage alvorlige komplikationer. Mens disse risici ikke er fælles, kvinder bør tage sig tid til helt underrette hinanden om risiciene, alternativer og hvordan man kan minimere deres risici, før de beslutter at gennemgå endometrie ablation.

Identifikation

Endometrie ablation er en kirurgisk procedure designet til behandling af kraftig menstruationsblødning, der resulterer i blodmangel, nedsat seksuelle relationer, træthed og begrænset aktivitet. Denne procedure ødelægger et tyndt lag af livmoderslimhinden at reducere blødning under menstruationscyklus.

Sundhedsmæssige risici forbundet med proceduren

Komplikationer, der kan opstå under proceduren, der omfatter forbrændinger på vagina, tarm og vulva, perforering eller punktering af livmoderslimhinden, overskydende blødning, skade organer i maven og bækkenet, og absorbere uterin voksende væsker, der anvendes i nogle typer af endometrie ablation procedurer til blodbanen.

De fleste af disse risici er forbundet med det værktøj, der indsættes i vagina, gennem livmoderhalsen og ind i livmoderen. Hvis værktøjet bruges ikke korrekt, eller for meget ablation opstår, kan derefter de ovenstående komplikationer opstå.

I sjældne tilfælde, kan kvinder have en reaktion på en kirurgisk bedøvelsesmiddel eller pre kirurgisk medicin.

Post-operative sundhedsrisici

Post-operative sundhedsmæssige risici forbundet med endometrie ablation omfatte infektion og skræmme af livmoderen.

Der er også en øget sundhedsrisiko forbundet med nogen graviditet, der kan opstå efter endometrie ablation. Efter proceduren, der udføres der er kun en sjælden chance for en graviditet opstår, men hvis undfangelse sker der er øget risiko for spontan abort.

Endometrie ablation kan også interferere med diagnosen af tidlige endometriecancer; kvinder, der har en historie af endometrie eller uterin kræft bør ikke bruge denne procedure til behandling af kraftig menstruation.

Hvordan man kan reducere risici

At reducere sundhedsmæssige komplikationer opstår under en endometrie ablation, det er afgørende at kvinder vælger en læge, der regelmæssigt udfører denne procedure; Lægen skal også være bekendt med ved hjælp af hysteroscopy og ultralyd test til at afgøre, om patienten er kandidat til endometrie ablation.

Postoperative komplikationer forbundet med endometrie ablation reduceres gennem løbende brug af prævention; kvinder, der har denne procedure skal bruge prævention, indtil de når overgangsalderen eller gennemgå kirurgisk sterilisation, eller de kan udvikle alvorlige komplikationer fra en postoperativ graviditet.

Kvinder, der har haft livmoderkræft, en nylig graviditet eller infektioner i livmoderen bør ikke underkastes endometrie ablation, fordi de har en langt større chance for at udvikle postoperative komplikationer.

Alternativer

Alternative behandlinger for kraftig blødning omfatter p-piller, hysterektomi og behandle bivirkninger af tunge blødning gennem kosten og vitamin støtte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com