Hvordan du kan diagnosticere Baby flaske syndrom

10/07/2011 by admin

Hvordan du kan diagnosticere Baby flaske syndrom

Baby flaske syndrom opstår når kulhydrater, såsom sodavand, sukkerholdige drikkevarer, juice og mælk eller formel, forbliver i kontakt med dit barns tænder i lange perioder. Dette kan ske med overnight flaske sygepleje eller hvis dit barn er at holde en sippy kop eller flaske i munden en masse i løbet af dagen. Væsken gærer, danner bakterier, der indsamler omkring tænderne, fører til emalje skader og eventuelle huller i tænderne. Der er nogle karakteristiske tegn til at kigge efter, når de diagnosticerer baby flaske munden syndrom.

Instruktioner

• Bekendtgørelse om din baby er belemret med tand følsomhed. Dette er en af de første tegn på beskadiget tandemaljen. Du kan mærke det når han eller hun spiser slik eller kolde fødevarer og væsker.

• Kig på tandkødet. Der kan være hvid, kalkfattige pletter eller striber på kanten af tandkødsranden. Dette kan vil være den første indikation af, at hulrum danner, og hvis ikke, til sidst blive brune og begynde at chip ud.

• Undersøge dit barns fortænderne, fordi disse er tænderne, der berøres mest ofte. De er de første tænder og derfor har den længste eksponeringstid for skadelige bakterier. Tungen synes at beskytte de nedre fortænder, men i sidste ende de vil vise tegn på skade på grund af den hurtige progression af baby flaske huller i tænderne.

• Check overfladen af tænderne. Du kan mærke små huller eller tæring i emalje med mulige områder af misfarvning, hvis dit barn allerede har skader. Begynde at rense dit barns tænder, så snart de bryder ud med en vaskeklud. Dette er også en god måde at visuelt inspicere dem og muligvis forhindre fremtidige huller i tænderne.

• Besøge en tandlæge, når din baby begynder at have sine første tænder eller af hans første fødselsdag. Flaske munden syndrom er ofte uopdaget indtil en rutine tandlæge besøge. Ved den tid henfald er indlysende, tænderne kan allerede være alvorligt beskadiget og kræver en vis form for restaurering gemme dem. Det er vigtigt at holde baby tænder på plads, indtil de blivende tænder kommer til at hjælpe med at forhindre skæve og overfyldte tænder.

Tips & advarsler

  • Undgå at efterlade en flaske i babyens mund, mens han eller hun sover.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com