Instruktioner om hvordan man bruger polyethylenglycol 8000

10/08/2011 by admin

Instruktioner om hvordan man bruger polyethylenglycol 8000

Polyethylenglycol 8000 (methoxypolyethlene glycol) er et kemikalie, der bruges i det medicinske felt for at forhindre tyktarms-og endetarmskræft i dyr kaldet Carbowax. Den kemiske reaktion er HOCH2CH2OH + n(CH2CH2O) ' HO (CH2CH2O) n + 1H. Forskere vil mærke denne PLØK 8000, henviser til vægten af polymeren. Dette går under brand navnet Mircera for mennesker som en behandling af anæmi i forbindelse med kronisk nyresvigt.

Instruktioner

Doseringsvejledningen

• I mennesker, begynder ved at få simuleres ved hjælp af erythropoiesen-stimulerende Agent (ESA) for to uger før den faktiske dosering af Mircera i blodet. Dette formindsker ilt til nyrerne. Stimulering sker i knoglemarven i cirka syv stadier. For at hjælpe med denne stimulation tage vitamin B-12 og folinsyre samtidig bevare en hæmoglobin varierer mellem 10 og 12 g/dL. For at opnå en positiv resultat, kan din læge ordinere erythropoietin samt.

• Se dit hæmoglobin omhyggeligt. 1g/dL forskel signalerer en ændring i dosering. En ændring i dosering bør kun forekomme én gang om måneden. Hver to uger til én måned du har brug for en ny indsprøjtning. Indsprøjtes en IV i din maven, armen eller låret. Reaches hæmoglobinniveau 12, du har brug at reducere dosis. Lad 25 procent er din guide i stigende eller faldende dosering beløb.

• Fortsat behandlinger regelmæssigt for at sikre, at dit helbred forbedres. Omplanlæg ubesvarede udnævnelser straks og vende tilbage til den foreskrevne dosis. Du kan bruge blodtransfusion, hvis din hæmoglobin vifte ændres for meget.

Tips & advarsler

  • Hos rotter og mus, undersøgelser viste meget gunstige resultater. Rotter fodres en pløkkerne viste en bred reduktion i tumorer og tumorer var mindre end i kontrollen. På grund af god succes forskerne så i rotte undersøgelse, og fordi PIND vises sikker her, forskere ønsker at prøve det ud på mennesker. Pløkker har kemiske reaktioner, der forhindrer kræft med succes i det mindste i dyr.
  • Stimulering proces sludging, kan trombose eller slagtilfælde forekomme. Sludging opstår, når bevægelse af blodlegemer bremser sammenklumpning sammen og føre til mere alvorlige problemer som slagtilfælde, og blodpropper. Trombose og/eller slagtilfælde kan opstå fra en mangel på tilstrækkelig ilt til en allerede syge celle. Trombose opstår, når en blodprop former i et blodkar og fører til obstruktion af i kredsløbet. At obstruktion kan føre til et slagtilfælde eller hjertetilfælde. Jernmangel kan forekomme, nøje overvåge for først par måneder af behandling. Tage supplerende jern, hvis jernindholdet går under 100, eller hvis din serum overføre mætning er mindre end 20 procent.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com