Fødevarer, der indeholder carnitin

07/15/2010 by admin

Carnitin fik sit navn fra det latinske ord "carnus," hvilket betyder kødet, da stoffet blev fundet i kød. Involveret i opbygningen af protein, aminosyren understøtter sundhed i skeletmuskulatur og hjertet. Fødevarer, der er en god kilde af carnitin levere en ingrediens til energiproduktion med protein. Som navnet antyder, er kød den bedste kilde til dette stof, der er vigtigt at vitalitet.

Sundhedsmæssige fordele

Carnitin serverer en afgørende rolle i at holde daglige energi på et godt niveau. Koncentreret i skelet og hjerte muskel, er sammensat aktive i brændende brændstof for aktivitet og sundhed vedligeholdelse. Fedtsyrer transporteres til at brænde brændstof til energi. Carnitin har ligeledes en forebyggende virkning. Toksicitet er forhindret i musklen med en antioxidant handling at holder oxiderede fedtsyrer fra tilbage i muskuløs områder af kroppen. For aktive mennesker understøttes muskeltræning og recovery af højt proteinindhold syntese og en kontrolleret oxidation af aminosyrer.

Proteinholdige fødevarer

Fødevarer, der er påberåbt af raske mennesker for protein i en fuld kost er gode kilder til carnitin. Typisk, disse fødevarer er gode kilder til jern, thiamin og B6-vitamin nødvendig til at metabolisere carnitin. Ifølge National Institute of Health, er carnitin ikke nødvendig i kosten fordi leveren og nyrerne producerer nok carnitin fra aminosyrer Lysin og methionin. De bedste kilder for høj til moderate mængder af daglige carnitin er oksekød bøf, hakket oksekød, lam, skinke og bacon. Mindre moderate mængder findes i fisk, kyllingebryst og mejeriprodukter. Små mængder, som udfylder en kost er fundet i avocado, asparges, bananer, hvedebrød, æg og appelsinjuice.

Oksekød

Oksekød bøf er den bedste kilde til protein med en høj mængde af carnitin. Den tyk masse leverer kalorieindhold volumen for en daglig energiefterspørgsel. For stærk metabolisme indeholder 4 oz. mellem 56 mg og 162 mg carnitin. Carnitin energi bygge understøttes af store mængder af jern, thiamin og B6.

Mejeri

Mejeriet er en god kilde til protein og carnitin. Mejeriprodukter levere begge fordøjeligt protein med en fuld proportional sæt af essentielle aminosyrer og carnitin. Tre 8-ounce serveringer af mælk leverer nær halve dagpenge for protein; en cup er 8 mg af carnitin. Ost har protein fordelene ved mælk og 2 mg carnitin i 2 oz. Om 3 1/2 ounce af hytteost har 1,1 mg carnitin.

Lav Protein fødevarer og Tempeh

En fuld kost er lavet komplet med lav carnitin kilder, der har vigtig mængder af protein. Typiske portioner af asparges, avocado og banan har betydelige mængder af carnitin med gode forsyninger af thiamin og vitamin B6 og bemærkelsesværdige mængder af jern. Disse grøntsager og frugt har 0,1 til 0,2 mg carnitin. Asparges hjælper med at holde det kardiovaskulære system sundt. Avocadoer holde ned blod serum kolesterolniveauer. Bananen har antioxidant effekt. Tempeh er tælles på af veganere og vegetarer at levere 4.66 g protein og 19,5 mg carnitin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com