Cyster kan forårsage albue smerter?

08/10/2011 by admin

Cyster er en almindelig årsag til albue smerter, men der er særlige behandlinger, der kan reducere mængden af ubehag. Den mest almindelige type af albue cyste er kendt som en ganglion cyste og det er let at behandle.

Symptomer

En ganglion cyste typisk udgør efter en forstuvning og vises på albuen. Området bliver hævede og ømme, og smerten er fælles, især når bøje leddet.

Behandling

Mange ganglion cyster vil forsvinde på egen hånd i et par dage. I håndkøb er smertestillende medicin såsom Tylenol og Advil typisk ordineret til at reducere betændelse og smerter.

Prognose

Disse albue cyster er let at behandle og forårsage kun mindre ubehag. De kan gentager dog, især i atleter, der udøver denne fælles ofte.

Forebyggelse/løsning

For at forhindre denne type af cyste, er det vigtigt at beskytte fælles under træning. En støtte wrap kan reducere risikoen for forstuvning, som er en ledende faktor i udviklingen af ganglion cyster.

Advarsel

Mens dette er en almindelig type af cyste i albueleddet, bør du ikke selvstændige diagnosticere. Besøge din læge, hvis du bemærker nogen form for vækst for at stille en korrekt diagnose.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com