Standard Progressive linser Vs. præmie

08/06/2011 by admin

Standard Progressive linser Vs. præmie

Progressive linser er en slags linse slidt for presbyopi og give brugerne et alternativ til bifocals eller trifocals. To typer af progressive linser er standard og premium, som varierer i pris, kvalitet og alsidighed af ramme valg.

Progressive linser

Mens bifocals og trifocals har særskilte afdelinger mellem sektioner for at se nærliggende og fjerntliggende objekter, giver progressive linser en bred vifte af linsen beføjelser med nogen skillelinjer. Dette design ikke blot gør det muligt for brugerne at skjule det faktum, at de har presbyopi men giver også mulighed for seerne at se deres omgivelser med ingen synlige søm i midten af deres vision.

Standard Progressive linser

I 2010, prisen på standard progressive linser varierede fra $175 til $250, afhængigt af objektivet. Standard progressive linser skal imidlertid være en vis højde for at overgangen ordentligt mellem afstand vision og læsning, hvilket betyder, at rammer ved hjælp af dem skal også opfylde en minimumshøjde for at få fuld funktionalitet.

Premium Progressive linser

Premium progressive linser giver en bredere læseområdet end standard progressive linser. Linser også har et højt niveau af tilpasning, tillade brugernes hen til bære dem med ethvert ramme. Da linser er digitalt dukket op, giver de klarere vision end standard progressive linser, uden bølger eller forvrængning. Men omkostningerne er tilsvarende højere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com