Hvordan kan jeg stoppe med at være bange for tordenvejr?

11/15/2011 by admin

Hvordan kan jeg stoppe med at være bange for tordenvejr?

Som med de fleste frygt og fobier, nøglen til at overvinde en frygt for tordenvejr eller astraphobia, er over det hoved på. I stedet for at vige bort fra torden og lyn, gøre så meget som du kan for at lære om hvordan storme arbejde og søger at udsætte dig selv til så mange som du kan ved enhver given lejlighed. Det kan være svært at begynde med, men din frygt og angst vil aftage med tiden.

Instruktioner

• Læse på statistik og fakta om torden og lyn og torden. Fordyb dig i oplysninger om hvor farligt thunder storme er og hvad sandsynligheden er for du nogensinde at blive skadet af en. Ifølge National Weather Service, er omkring 70 dødsfald om året forårsaget af lynnedslag i USA. Oddsene for at du bliver ramt af et lyn i et aar er 1 i 750.000. Selvom du kan finde det sørgeligt at læse om konsekvenserne af at blive ramt af lyn, vil gør så desensitize dig til din frygt.

• Vurdere tankeprocesser bag din frygt. Når du finder dig selv udsat for en storm, brug hvad du har lært i din forskning. Selv hvis du kun bruger denne viden til at træffe foranstaltninger til at mindske chancerne for at blive ramt af lynet, bør det gå nogle måde til at mindske den angst du føler, når de står med torden og lyn. Også tage sig tid til at tænke om rationalitet af din frygt. FF du er i en fuldstændig lukket bygning eller et metal toppet køretøj, det er højst usandsynligt, at du vil komme til skade, så analysere hvad bekymrer dig så meget.

• Udsætte dig selv til at storme. I stedet for gemmer sig under en dyne med et par hovedtelefoner på når du hører en storm nærmer sig, se det i øjnene. Åbn gardiner, slukke lyset og se. Selv om dette kan være hård ved første, jo mere du gør det, mindre angst og frygt vil du føle dig næste gang en storm kommer.

• Lære afspændingsteknikker at bruge når du finder dig selv midt i en storm. Praksis dyb vejrtrækning stress relief øvelser eller tage chanting, yoga eller tai chi. selv om disse ikke direkte behandle din frygt for storme, de giver dig mulighed at klare sig bedre, når du er konfronteret med en, mens du arbejder hen imod adressering din fobi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com