Hvordan man undgår paradentose

09/08/2011 by admin

Ifølge dental eksperter, parodontale sygdom eller gummi sygdom, er en af de førende årsager til tand henfald blandt voksne. Blødende tandkød og dårlig ånde er ofte tidlige tegn. Rapporter anslår, at mere end 75 procent af voksne kan have paradentose eller har alvorlig risiko for at udvikle det. Imidlertid kan praktisere god mundhygiejne hjælpe dig med at undgå de usunde virkninger.

Instruktioner

• Børste dine tænder mindst to gange om dagen. Dette er formentlig den letteste ting, du kan gøre for at forebygge tandkødssygdomme. Tandtråd én gang dagligt er vigtigt så godt som tandtråd hjælper med at fjerne madrester eller plak, der forbliver mellem tænderne efter tandbørstning.

• Besøg din tandlæge hver 6 måneder. Dette er afgørende for god mundhygiejne. Regelmæssig dental checkups er nødvendige for at opdage problemer tidligt. At få behandling tidligt kan hjælpe med at forhindre Vigende tandkød, løse tænder og endda tandtab, som alle er ofte forbundet med tandkødssygdomme.

• Planlæg en professionel tand rensning, der fjerner plak, der kan hærde i maje ud. Hvis plak er tilbage for at fortsætte med at opbygge, kan dette forårsage tandkød begynder at aftage. Du skal have dine tænder rengøres professionelt to gange om året.

• Spise en velafbalanceret kost for at øge kroppens immunsystem, således at det kan effektivt bekæmpe tandkødsbetændelse-forårsager bakterier, som kan skade dine tænder og tandkød. Ordentlig ernæring hjælper opbygge kollagen i parodontale ledbånd. Sørg for at medtage tilstrækkelige mængder af vitamin C, A og E, samt andre vigtige antioxidanter som bioflavonoider og zink i din kost.

• Drik masser af vand. Dette øger produktionen af spyt, at reducere chancerne for bakterier, der forårsager tandkødssygdomme trives.

• Undgå at ryge for at forebygge tandkødssygdomme. Rygning forårsager tørhed i munden, at skabe et gunstigt miljø for bakterier at vokse og gøre skade. Da mere end halvdelen af tilfældene af paradentose rammer amerikanske voksne kan tilskrives cigaretrygning, mener forskere nu, at rygning kan være den største forebyggelige risikofaktor for sygdommen.

Tips & advarsler

  • Nylige undersøgelser tyder på, at selv små mangler i C-vitamin kan øge risikoen for tandkødssygdomme. At tage C-vitamin kosttilskud har vist sig at medvirke til at reducere betændelse i tandkødet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com