Menneskelig kloning forbud Act

07/26/2012 by admin

Menneskelig kloning forbud Act

Ifølge Human kloning forbud Act af 2009, som blev ændret af Repræsentanternes Hus den 6 januar 2009, findes kloning for at være ulovlig, uetisk og umoralsk. Nedenfor er hovedresultaterne nævnt af Kongressen om forbud mod kloning i USA.

Afsnit 2: resultater

Kongressen finder, at tidligere forsøg på at klone får og andre dyr gennem processen med "kropsceller," havde begrænset succes. Kloning børn ville resultere i et stort antal af usunde og alvorligt handicappede kloner. Kloning er fundet for at være umoralsk, fordi det ville tillade kloning af både de levende og afdøde personer uden deres samtykke. I sidste ende, kloning eliminerer seksuel reproduktion og insisterer på, at børn fremstilles i laboratorier, ses der bort fra forældre-barn forholdet. Forskellige religiøse grupper og Pro-Life tilhængere har også aftalt, at kloning fuldstændig fordømmer en påskønnelse for menneskers liv og forplantning.

Afsnit 2 fortsatte: FN 's holdning til kloning af mennesker

Canada, Frankrig og Tyskland er blandt 23 lande, der har forbudt kloning. FN nu presser på for alle sine medlemmer at forbyde kloning så godt.

Afsnit 302: Fængsel og bøder

Kloning er fundet for at være ulovlig, ud over at importere produktet af kloning til ethvert formål. Du kan få en bøde ansigt fængsel til 10 år for at bryde loven eller modtager begge straffe afhængig af sværhedsgraden af den strafbare handling.

Afsnit 302.d videnskabelig forskning

Kloning af mennesker er forbudt, men kloning af DNA, celler end menneskelige embryoner, væv, organer, planter, er ikke ulovlig ifølge menneskelig kloning forbud Act af 2009.

Store forhåbninger blev snart levet

Selvom kloning af menneskelige embryoner i USA er ulovlig, afsløret fund, at nogle private praksis allerede havde indledt kloning i håb om kloning gøres juridisk. Seponering af disse eksperimenter blev bestilt umiddelbart.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com