Hvordan til at identificere en vinter kryds

07/12/2012 by admin

Vinter kryds, også kendt som elg kryds eller hvid fern vinter kryds, er en parasit, der har tendens til at målrette kun hovdyr (klovbærende dyr), såsom elg, elg og heste. Det er normalt ikke ses roaming rundt som voksen venter på bytte, ligesom andre flåter som hund eller hjorte kryds. Det generelt finder sin vært som en larve og forbliver på dyret i resten af dens liv, fodring af dyrets blod. Vinter flåter er sjældent set i naturen undtagen af jægere eller landmænd kan finde dem på heste og kvæg. De har tendens til ikke at være en trussel for mennesker. De bære ingen sygdomme, men når de findes i høje numre på et dyr kan forårsage tab af pels, anæmi og afmagring til dårligt helbred eller endog døden.

Instruktioner

Vinter kryds Blues

• Vinter kryds larverne finde deres bytte i løbet af efteråret, lever hele vinteren og aflevere i foråret for at lægge æg. De er brun, er aflangt ovalt, og ligner mange andre flåter. Ved hjælp af et forstørrelsesglas kan hjælpe dig med at bestemme funktioner og udlede om et kryds er en vinter kryds. Da disse flåter er aktiv om vinteren, og de fleste andre flåter er ikke kan identifikation være baseret på årstidens forekomst.

• På grund af manglen trussel mod mennesker, det er ikke så let at finde identifikation guides til vinter flåter som for andre, men du kan finde billeder på nogle online ressourcer (f.eks. af insectimages.org). Som med enhver kryds, tage sig i håndtering og rørende. Efter at finde og fjerne kryds fra dit dyr, vedlægge den i bånd og smide det i skraldespanden eller dræbe det i en krukke med sprit og vask dine hænder grundigt.

• En anden måde at identificere et kryds er at tage det til en zoolog eller anden professionel. Den bedste måde at fjerne en skovflåt er til pluk det ud, og sørg for at ikke forlader hovedet indlejret i dyrets skin, og anbringes i en forseglet glaskrukke med sprit.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder en vinter kryds på dine husdyr, sørge for at fjerne og ødelægge det for at forhindre udvikling af sundhedsskadelige virkninger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com