Hvad er fedtforbrænder plantelægemidler?

10/23/2012 by admin

Ifølge den Food and Drug Administration, naturlægemidler fedt brændere falder ind under kategorien af kosttilskud. Et kosttilskud er noget indtages gennem munden til formål at forbedre eller supplere en kost. Naturlægemidler fedt brændere lover at forbrænde fedt eller fremskynde metabolismen naturligt.

Funktioner

Ifølge FDA, naturlægemidler fedt brændere falder ind under kategorien af kosttilskud på grund af Dietary Supplement sundhed og Education Act af 1994. Et kosttilskud, som en urte fedtforbrænder er taget gennem munden og indeholder en kosten ingrediens, der formodes for at supplere kosten. Kosten ingredienser i naturlægemidler fedt brændere kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer og andre stoffer.

Advarsel

Seneste er naturlægemidler fedt brændere kommet under beskydning for indeholder skadelige ingredienser ikke er angivet på emballagen eller i de kommercielle reklamer. Ifølge FDA, kan bumetanid, som er blevet fundet i mange naturlægemidler fedt brændere, føre til alvorlige og betydelige væske og elektrolyt tab. Fenproporex, som så også blevet fundet i naturlægemidler fedt brændere er en stimulerende ikke godkendt af FDA og kan føre til øget vejrtrækning satser, søvnløshed og eventuelle pludselige død.

Typer

Ifølge FDA, er der mange forskellige naturlægemidler fedtforbrænder produkter på markedet og de er taget i en række forskellige måder. Nogle kan tages over en periode på to, tre, fem, syv og otte dage. Andre er taget over en 24-timers periode, eller efter behov.

Historie

Ifølge FDA, naturlægemidler fedt brændere har eksisteret siden før Dietary Supplement sundhed og Education Act blev underskrevet i 1994. De har for nylig stigende popularitet i de seneste par år som reklamer er blevet mere hyppige. Ifølge FDA blev de klar over de skadelige ingredienser findes i mange naturlægemidler fedt brændere i 2008.

Betydning

Naturlægemidler fedt brændere er meget populære kosttilskud selv med FDAS nylige opdagelse af ulovlige og farlige ingredienser. FDA har erindret om 72 naturlægemidler fedt brændere, og fortsætter med at kigge efter produkter, plettet. Mens nogle af de naturlægemidler fedt brændere kan være en sikker rute til vægttab for nogle, kunne de være en fatal fejltagelse for andre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com