Alkohol forstørret-lever behandling

10/16/2012 by admin

Langsigtede alkoholmisbrug kan have mange alvorlige og ofte dødbringende konsekvenser. En af disse er en forstørret lever. Denne betingelse skal være diagnosticeret af en læge. Det kan være ledsaget af relaterede alkohol-induceret symptomer herunder gulsot (gulfarvning af hud), forstørret milt, karsprængninger, nyresvigt, forhøjet antal hvide blodlegemer og, lejlighedsvis, feber.

Behandling for alkohol-udvidet leveren begynder med at give up alkohol. Leveren er i stand til at regenerere sig selv, men det vil ikke ske, hvis enkelt fortsætter drikke.

Funktion

Leveren har mange funktioner. Det hjælper processen fedtstoffer og proteiner fra de fødevarer, vi spiser. Det gemmer glykogen, som er kroppens brændstof. Det gør blodet koagulationsfaktorer og galde, som hjælper med at fordøje fedt. Vigtigst af alt, det behandler og fjerner giftstoffer fra kroppen, herunder alkohol. I en time, kan leveren behandle en enkelt enhed af alkohol. Drikke mere end der lægger ekstra pres på leveren. På kort sigt, kan leveren håndtere det. I det lange løb, kan overdrevent alkoholforbrug forårsage alvorlige leverskader.

Tidsramme

Alkohol, udvidede leveren er ikke en betingelse, at der sker natten over. Det tager år, endda årtier af drukkenskab for at gøre denne form for skader. Leveren er så overvældet af forsøger at behandle store mængder af alkohol, at det undlader at behandle fedt og relaterede fede kemikalier. Over tid ophobes fedt på leveren, forårsager det udvides. En ud af fire amerikanske voksne har en form for fedtlever, for det meste forårsaget af diabetes, fedme eller alkohol overskydende.

Steatohepatitis

Steatohepatitis er en mindre almindelig form for fedtlever. Det er normalt forårsaget af overdrevent drikkeri. Leveren er betændt samt forstørret. Ordet "hepatitis" betyder betændelse i leveren. Dette kan føre til en mere alvorlig tilstand kaldet skrumpelever eller ardannelse i leveren. Om leveren har regenerativ stormagter, kan skrumpelever ikke fortrydes. Det kan føre til leversvigt og død.

Ikke-alkoholiske steatohepatitis er en lignende tilstand, der er normalt forårsaget af diabetes eller fedme.

Behandling

På sin egen er en forstørret lever normalt ikke dødelig. Fede indskud sjældent fremskridt til noget mere alvorligt. Det første skridt til at behandle en alkohol-forstørret lever er at stoppe med at drikke. Hvis enkelt er overvægtige, kan lægen ordinere en lav-kalorie diæt og motion. For det meste, vil leveren regenerere sig selv. Den bedste ting for en patient at gøre er at kontrollere de faktorer, der bragte på betingelsen i første omgang, hvad enten det drikke, overvægt eller diabetes.

Forebyggelse/løsning

Der er flere alternative behandlinger, der er ofte anbefales til patienter med alkohol-forstørret lever. Disse omfatter Marietidsel, mælkebøtte og gurkemeje. Effektiviteten af disse retsmidler ikke er blevet endegyldigt bevist. I visse doser, kan de have skadelige bivirkninger, herunder kvalme, hovedpine og diarré. Den bedste behandling for en alkohol-forstørret lever er ikke fundet i en herb shop. Det er afholdenhed fra alkohol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com