Virkningerne af Ibuprofen

03/28/2017 by admin

Ibuprofen er et non-steroide anti-inflammatoriske stof, der typisk anvendes til behandling af smerter og lindre feber. Ibuprofen er det generiske navn på denne over-the-counter medicin. Der er flere navne der har ibuprofen som deres vigtigste aktive ingrediens, herunder Motrin og Advil. Ibuprofen kan lette symptomerne på mindre ømhed og smerter, herunder hovedpine, ondt i ryggen, ledsmerter, tandpine og menstruationssmerter.

Funktion

Ifølge Drugs.com, ibuprofen virker ved at reducere hormoner i kroppen, der forårsager smerte og inflammation. Hormon, ifølge Det Forenede Kongeriges NetDoctor, kaldes cyclo-oxygenase (COX), og producerer kemikalier kaldet prostaglandiner. Prostaglandiner er kroppens reaktion på skade og sygdom, og er ansvarlig for at forårsage smerte. Ibuprofen blokerer COX, der til gengæld ophører oprettelsen af prostaglandiner. Slutresultatet er ofte en reduktion af smerter, hævelse og inflammation.

Dosering

Ifølge Drugs.com, er den maksimale mængde af ibuprofen, der bør træffes 800 mg, fire gange om dagen, for i alt 3.200 mg per dag. Drugs.com anbefaler kun at tage det minimumsbeløb, der er nødvendige for smertelindring. De fleste ibuprofen piller sælges i håndkøb kommer i 200mg piller.

Fordele

Der er mange fordele ved ibuprofen. Fordi det er solgt over skranken, er der ikke behov for en recept. Ibuprofen er ikke-narkotiske og er derfor nyttig for folk, der ønsker at undgå eventuelle afhængighed ved at tage visse receptpligtige smertestillende midler.

Tidsramme

Ifølge Hospicenet.org, virkningerne af ibuprofen kan mærkes inden for en eller to timer, og kan vare mellem 5 til 10 timer. Det er vigtigt at ikke tage mere end den anbefalede dosis. Selv om den maksimale dosis til ibuprofen 800mg, at doseringen skal være anbefalet og ordineret af en læge. Mest over-the-counter ibuprofen medicin anbefaler at tage kun 200 eller 400 mg ad gangen. Hvis du ikke oplever smertelindring, gå til en læge.

Overvejelser

Ibuprofen er en over-the-counter medicin, men der er stadig mange ting at overveje før du tager stoffet. Drugs.com rapporterer, at bivirkninger kan omfatte livstruende hjerte og kredsløb problemer. Ibuprofen kan være skadelige for maven. Derudover ibuprofen kan interagere med forskellige over-the-counter og receptpligtig medicin, herunder aspirin og antidepressiva. Altid fortælle din læge hver over-the-counter og receptpligtig medicin du er på før at tage ibuprofen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com