Hvordan man genkender muskel stamme symptomer

08/04/2011 by admin

Hvordan man genkender muskel stamme symptomer

Muskel stammer, der kan omfatte rive, kan blå mærker eller ellers skader muskelvæv, være resultatet af intens atletisk aktivitet eller selv simple dagligdags bevægelser. Ved at anerkende symptomerne på muskel stamme, kan du bestemme, hvorvidt du har brug for lægehjælp.

Instruktioner

Genkende muskel stamme symptomer

• Kig for blå mærker, udskæringer, rødme eller hævelse i generelt placering af skaden. En muskel stamme kan involvere rivning af muskelvæv, blodkar og sener, som kan forårsage alle de ovenstående symptomer.

• Se, hvis smerten mindskes når det skadede område er helt på resten. Almindelige muskelømhed eller træthed er normalt kun smertefulde når musklen er spændt, men smerten af en muskel stamme tendens til at være konstant, uanset om det skadede område er flyttet eller ej.

• Afgøre, om der er en generel svaghed til den skadede muskel, der forhindrer bevægelse eller brug af det skadede område, i modsætning til den faktiske joint eller knogle. Dette er til at genkende forskellen mellem en muskel stamme og en forstuvning.

• Finde ud hvis der er manglende evne til at bruge musklen, som kan skyldes skader eller adskillelse i området hvor musklerne er knyttet til sener.

• Genkende den aktivitet, der kan have forårsaget af muskel stamme. Normalt, er muskel stammer forårsaget af enten anstrengende fysisk aktivitet eller en simpel, uventet bevægelse, der får musklen til at flytte i en unormal måde, hvilket resulterer i skade. Muskelsmerter, der vises, til at komme ud af ingenting kan være forårsaget af en potentielt mere alvorlig medicinsk tilstand, så check med din læge straks.

• Tjek online ressourcer såsom eMedicineHealth eller Healiohealth.com websteder du kan finde flere oplysninger om, hvordan man genkender muskel stamme symptomer og hvordan man søger behandling (Se nedenstående ressourcer).

Tips & advarsler

  • Muskel stammer kan som regel undgås under fysisk aktivitet ved at blot udføre en serie af strækøvelser, før du begynder. De fleste fitness-eksperter mener, at du bør strække sig mindst 5 til 10 minutter før du begynder enhver fitness regime.
  • Hvis du ikke føler lindring fra muskel stamme ubehag inden 24 timer efter skaden, eller hvis du hører en popping støj når det skadede område er flyttet, søge lægehjælp omgående.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com