Hvordan man kan helbrede eller fjerne slim

08/06/2011 by admin

Hvordan man kan helbrede eller fjerne slim

Mens de fleste mennesker ikke give en masse tanker til slim, er en sund mængde slim til gavn for vores kroppe. Det beskytter sarte væv fra skader og tørhed og fungerer som en blok til skadelige bakterier. For meget slim, men kan være irriterende og endda forstyrrer dit daglige liv. Der er flere løsninger, men at reducere eller fjerne overskydende slim og gøre det lettere at komme igennem dagen uden en endeløs forsyning af væv til din rådighed.

Instruktioner

• Blæse din næse til at fjerne lejlighedsvis overskydende slim. I stedet for at leve med post-nasal drop og en løbende næse, undskyld dig selv lejlighedsvis at blæse din næse og gør dig det mere behageligt.

• Tage over-the-counter antihistamin, slimløsende eller dekongestant produkter. Kontroller, at du følger produktet instruktioner under hensyntagen. Disse produkter tynd betændte membraner, bryde op og reducere slim og gøre vejrtrækning lettere, når du oplever et problem med overskydende slim.

• Undgå mejeriprodukter og kolde drikkevarer, der almindeligvis forårsage overskydende slimproduktion. Krydret mad også forårsage en indledende stigning i SLIM, men de har en tyndere virkning på det, som gør det lettere at udvise fra dit system.

• Gennemgå en allergi test. Overskydende slim i næse, hals og lungerne kan være forårsaget af kosten, årstidens eller andre former for allergi. Se din læge og spørge om allergi test kan være relevant i dit tilfælde.

• Bruge en Neti pot at tynde og fjerne slim. En Neti pot er en lille gryde med håndtag og tud, der holder en saltopløsning til at klare slim at træsko den nasale passager. Følg de instruktioner, der kommer med din Neti pot at forberede din saltvand; og lære den passende teknik for at hælde løsningen i næseborene og fjerne slim.

Tips & advarsler

  • Vask dine hænder med antibakteriel sæbe og bruge hånd sanitizer ofte, når du oplever et problem med overskydende slim.
  • Undgå rygning, hvilket medfører overskydende slim og øger den tid, det forbliver i dit åndedrætsorganerne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com