Nem kost for Teenage-drenge

09/30/2012 by admin

Nem kost for Teenage-drenge

Teenage-drenge er ofte travlt med sport, arbejde og skole. Kost er ofte overset på grund af deres travle livsstil. Men typen af fødevarer en ung mand spiser vil enten brændstof hans krop eller forlade ham føle træg. Da teen drenge er så travlt, en let kost er af afgørende betydning. Nem kost indeholder sunde fødevarer, der kan tilberedes hurtigt.

Højt Calcium og Protein kost

"Better Homes og havens Magazine" siger teenage-drenge har brug for 2.500 til 3000 kalorier om dagen for maksimal energi. Bladet siger også, at typen af kalorier er afgørende. Teen drenge bør ikke mellemmåltider på kartoffel chips og andre sukker-laden snacks. I stedet behøver teenagere mad rig på calcium og jern til at opretholde gode muskelfylde. Dette er især vigtigt for teen atleter. Sunde protein-rige muligheder omfatter fødevarer såsom Tyrkiet, kylling og jordnøddesmør. Skummetmælk er høj i calcium og jern.

Andre fødevarer, der er høje i calcium er gulerødder, broccoli og mørke bladgrøntsager grønne salat. En calcium befæstet proteinrig kost for en dag består af flere forskellige fødevarer. Feed din teenager røræg med kalkun bacon til morgenmad og give protein rige snacks som selleri sticks og jordnøddesmør. Gode muligheder for frokost omfatter kalkun sandwich og kylling og grøntsager til middag. En kombination af grøntsager og magert kød sig tager af dine teenagere behovet for calcium og jern. Alle disse muligheder er også let at tilberede.

Drikkevarer

Drikkevarer er et afgørende aspekt af din teenager kost. Sodavand, kaffespecialiteter og nogle te er lastet med sukker. Dette medfører forhøjet blodsukker og dehydrering. Undgå at give din teenager soda. I stedet opmuntre ham til at drikke renset vand og sund te gerne grøn te. Frugtsaft er også høj i sukker, så begrænse denne drik. Rå grøntsager er højt indhold af vitaminer og mineraler. Hvis du har en juice, gøre vegetabilsk juice ofte.

Sunde fedtstoffer og olier

University of Maryland Medical siger omega-3 fedtsyrer er en forudsætning for hjernen sundhed. Dette er især vigtigt for teenage-drenge, der lider af opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD). Denne betingelse medfører indlæringsvanskeligheder og adfærdsmæssige problemer.

Tilføje omega-3 fedtstoffer til din teenager kost er meget enkel. Disse fødevarer er let at tilberede. Sunde fedtstoffer og olier er fundet i olivenolie, avocado, æg og nødder. Indarbejde disse fødevarer i din søns kost ved overbrusning hans salat med olivenolie eller udskæring op et par avocadoer at gå på toppen af en parabol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com