Alternative medicin for knogleskørhed

06/11/2011 by admin

Osteoporose resulterer i sprødt, skrøbelige knogler, der kan bryde nemt. Det påvirker begge køn, men et flertal af tilfælde forekomme hos postmenopausale kvinder. Hormoner regulerer knogle produktion, og efter overgangsalderen, mængden af østrogen i en kvindes krop falder markant. Visse urter, kosttilskud og fødevarer kan modvirke knogletab på flere måder.

Urte-behandlinger

Lucerne er en rig kilde til vitamin K, som spiller en vigtig rolle i nye knoglevækst. Tage 1.000 til 2.000 mg dagligt eller spise en håndfuld friske spirer dagligt.

Matrem er en effektiv naturlige smertestillende og anti-inflammatorisk. Tage kapsler, som anvist på produktets etikette.

Nogle urter indeholder phytoøstrogener, der fungerer som almindelige østrogen i kroppen. Da lav østrogen niveauer er en vigtigste udløser for osteoporose, kan at tage disse fytoøstrogener hjælpe kickstarte knogle regenereringsprocessen. Forbindelser i Rødkløver langsommere knogletab, ifølge en undersøgelse foretaget af ge Geller. Sort cohosh også indeholder phytoøstrogener og er almindeligt anvendt til adresse Østrogenmangel i traditionel medicin. Undersøgelsens resultater har været blandede.

En række urter indeholde stoffer, løse problemer forbundet med osteoporose men videnskabelige undersøgelser mangler. Padderok indeholder silicium, kendt for at styrke knoglerne. Tang er almindeligt anvendt til muskel-og skeletbesvær og er højt indhold af mineraler, der er afgørende for knogle sundhed. OAT straw rejser hormonniveauer, der stimulerer knoglevækst.

Kosttilskud

Calcium er nødvendig for knogle sundhed. Kroppen absorberer calciumcitrat lettest. Dette mineral er taget i delte doser, da kroppen kun kan optage 500 mg ad gangen. D-vitamin er afgørende; kroppen har brug for det til korrekt optage kalk. National osteoporose Foundation antyder den følgende dosering: voksne under 50 år bør tage 400-800 IU om dagen; disse 51 til 70 skal bruge 800 til 1.000 IU dagligt. Ikke overstige 1.000 milligram uden at konsultere en læge; doser ud over dette kan være farligt.

Ipriflavone har vist sig effektiv i behandling af knogletab og forhindrer brækket ryghvirvler når kombineret med kalcium, ifølge Journal of American Medical Association. Tage 600 mg / dag.

Kosten forslag

Spise calcium-rige fødevarer såsom fedtfattige mejeriprodukter og broccoli. Mange korn og appelsinjuice har tilføjet calcium. Magnesium er også vigtigt for knogle helbred; spise fødevarer som avocado, bananer, cantaloupe, honeydew, lima bønner, kartofler og spinat. Fødevarer rige på kalium omfatter fuldkorn, nødder, spinat, havregryn og jordnøddesmør. D-vitamin produceres af kroppen, men findes også i fede fisk og berigede korn og mælk.

Vitamin K giver calcium til at vedhæfte til knoglen. Efter overgangsalderen, det sker ikke så let, og kvinder skal spise tre portioner af fedtfattige mejeriprodukter, blomkål eller mørke, grønne greens dagligt. Supplere bør ske med forsigtighed og er bedst drøftes med en læge, især hvis du tager blod - udtynding medicin.

Sojaisoflavoner vises også til behandling af osteoporose, ifølge University Of Maryland Medical Center. De indeholder phytoøstrogener, at handle på samme måde østrogen gør, herunder beskyttelse mod tab af knoglemasse og endda stopper det når det sker. Det er mest fordelagtigt at få disse forbindelser gennem kosten; spise produkter såsom sojamælk, tofu og sojabønner. Tage kosttilskud kan ikke producere tilsvarende fordele. Tal med din læge om at tage soja i enhver form, hvis du har en historie af østrogen-relaterede sygdomme som brystkræft.

Spørg en ekspert

Det er en god idé at tale med en sundhedspleje praktiserende læge erfarne i naturlige medicin til at designe en behandlingsplan. Hvis du beslutter at supplere, skal du sørge for at tale med din læge. Rådfør dig med en kyndig praktiserende læge at afgøre passende doser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com