Sikkerhed af GFC ovne

07/16/2011 by admin

Sikkerhed af GFC ovne

GFC ovne anvendes industrielt på verdensplan i keramiske fyring og træ behandling af keramik. Disse ovne udnytte en puls fyring system for at opretholde temperatur nøjagtighed i ovnen. Varme og emissioner fra ovne er sikkerhedsforanstaltninger stadig forpligtet til at betjene dem.

Anvendes i godt ventilerede rum

GFC ovne er designet til at sænke NOx-emissionerne fra ovnen, men nok stadig for at gøre det farligt for arbejdstagere uden ordentlig ventilation. Sørg for, at der er masser af forretninger til at friske luften omkring ovn og fans til at cirkulere luften gennem området.

Personlige værnemidler

Selvom arbejdstager områder er designet til at være sikker, anbefales det stadig og i overensstemmelse med arbejdstagernes sikkerhed love at personlige værnemidler bruges, når du betjener ovnen. Dette omfatter brand - og varmebestandige handsker, beskyttende briller og i nogle tilfælde, brandhæmmende forklæder eller kæbe til at dække tøj.

Bevægelige dele

GFC ovne opererer på en automatiseret eller en manuel indstilling, så det bedste fyring indstillinger for forskellige produkter. Før at røre eller gennemføre reparationer på opvarmet, bevægelige dele, skal du lukke ovnen, lukke det fra strømkilden og lad det køle helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com