Sikkerhed af Tongkat Ali

12/31/2011 by admin

Kaldes også Eurycoma longifolia eller longjack, tongkat er ali en slags plante hjemmehørende i Asien. En række virksomheder marked tongkat ali som en naturlig behandling for erektil dysfunktion, men anlægget kan udgøre nogle sundhedsmæssige risici.

Baggrund

Ifølge RxList.com, er der ikke nok forskning at vide hvis tongkat ali er sikker eller hvad dens langsigtede virkninger kan være.

Toksicitet

En undersøgelse i 2005 på skov Research Institute i Kepong, Malaysia offentliggjort i "Phytoterapi forskning tidsskrift" fandt at tongkat ali var giftige for menneskelige celler i kroppen, når forsker kombineret rod ekstrakt med celler i et laboratorium.

Effektivitet

En 2000 studere på Hang Tuah Universitet, undervisning og Naval Hospital i Surabaya, Indonesien og offentliggjort i den "International Journal af andrologi," viste uoverensstemmelser om effektiviteten af tongkat ali i behandling af erektil dysfunktion.

Overvejelser

Beviser kan tyde på der ikke kun er sikkerhed af tongkat ali ukendt, om eller ej du kan høste nogen fordel i at tillægget og udsætter dig selv for et potentielt giftige stof er også usikre. Derudover FDA ikke vurdere sikkerhed eller effektivitet af produkter, der indeholder tongkat ali som kosttilskud.

Tips

Da dens virkninger på fostrets udvikling er ukendt, undgå at bruge tongkat ali hvis du er gravid eller ammende. Tal med din læge før du begynder et regime af tongkat ali så der kan være en medicin eller andet produkt med mere bestemt safeness og resultater tilgængelige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com