Fødevarer for at sætte skub i nyrerne

01/03/2012 by admin

Fødevarer for at sætte skub i nyrerne

Nyrer filtrere affald fra kroppen gennem udskillelse og producerer vigtige hormoner. Hvis du forkæle dig selv med for meget salt, sukkerholdige eller fedtholdige fødevarer, kan det tage sit præg på nyrerne, forringer dens funktion. Omvendt, hvis du spiser nyre-venlige fødevarer, du kan forbedre dens overordnede funktionalitet.

Rød peberfrugt

Røde peberfrugt er fuld af sunde og vigtige vitaminer som A, C og B-6, og også indeholder lycopen, en antioxidant, der er kendt for at reducere frie radikaler i kroppen. Antioxidanter kan reducere inflammation, hjælper med at holde nyrerne fungerer korrekt.

Hvidløg

Denne velsmagende krydderi kan føjes til en bred vifte af retter. Men det er ikke bare lækker, det er sundt. Hvidløg har været kendt for at sænke kolesterol og inflammation, som begge er gavnlig for nyrerne. Overvej at tilføje hvidløg til din kost for en velsmagende måde at øge dine nyrer.

Vand

Selv om det ikke har overvejet en fødevare i sig selv, er vand helt afgørende for at forbedre nyrefunktionen. Uanset om du kender sundheden for dine nyrer eller ej, drikke seks til otte glas vand om dagen vil støtte dine nyrer i blod filtrering og urin produktion.

Olivenolie

Indfødte i Middelhavet har kendt til de sundhedsmæssige fordele af olivenolie i århundreder. Men i mange andre dele af verden, dens fordele er mindre kendt. Det har fedtsyrer i det, der forhindrer oxidation, således at beskytte nyrerne sundhed. Sætte nogle olie i en fryser for en stund, og når det er frosset, sæt det i køleskabet til at oprette en erstatning for smør spredes på din toast eller andre fødevarer.

Tranebær

Tranebær er kendt for deres rolle i behandling af urinvejsinfektioner, men de er også nyttige i at dræbe bakterier på flere andre områder i fordøjelsessystemet. Drikke tranebærsaft eller spise tørrede tranebær som en snack vil bidrage til at holde dine nyrer fungerer godt ved at bekæmpe frie radikaler og dræbe bakterier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com