Øjenproblemer fra et slagtilfælde

04/05/2011 by admin

Dine øjne hjælpe dig med at navigere og give et billede af verden omkring dig. Så vigtigt som dine øjne er, de er også udsat for mange problemer. Et slagtilfælde, afbrydelse af blodtilførslen til din hjerne kan føre til alvorlige øjenlidelser, herunder svimmelhed, trætte øjne og tørhed.

Øjnene

Hver af dine øjne er lavet af mange væsentlige strukturer, men de vigtigste er pupillen, nethinden og linsen. Når lys rammer dine øjne, tager hullet i midten kaldes eleven det. Iris, den farvede del af øjet, justerer elev efter mængden af lys tilgængelige. Det forstørrer elev for svagt lys situationer og gør det mindre til omstændighed hvor der ikke er lys nok tilgængelig. Alt dette lys er kanaliseret til nethinden, en struktur, der skaber kemiske og elektriske reaktioner, når det udsættes for lys. Dine øjne fungere som dit vindue til verden. De tager i lyset og konvertere det til elektroniske impulser, som din hjerne udmønter sig i vision.

Slagtilfælde

Et slagtilfælde er en forstyrrelse i blod til hjernen. Dette kan være forårsaget af forsnævring eller hærdning af arterierne i hjernen. Blodpropper eller hemorrhages i din hjerne kan også føre til et slagtilfælde. Der er flere forhold, der kan øge din risikofaktorer for at udvikle et slagtilfælde. Højt blodtryk eller højt kolesterol kan både sætte dig i risiko for et slagtilfælde. Slagtilfælde kan også være et symptom på anden sygdom, herunder diabetes eller nyresygdom.

Streger og øjenproblemer

Blodgennemstrømningen er meget vigtigt for din krop, fordi dit blod transporterer ilt og andre næringsstoffer til hver del, således at det kan fungere. Når blod er afskåret fra en del af hjernen fra et slagtilfælde, forhindrer det ilt i at blive absorberet. Dette kan forårsage alvorlige hjerneskader, forhindre din hjerne ikke kommunikere ordentligt med resten af din krop. Ifølge den National Center for Health Statistics lider omkring en halv million mennesker af slagtilfælde hvert år. Mange af disse mennesker lider også af øjenproblemer efter slagtilfælde. Afhængigt af området i hjernen påvirket og sværhedsgraden af slagtilfælde, kan det føre til dobbelt syn, sløret syn eller en fuldstændig tab af synet. Du kan også opleve svimmelhed eller lysfølsomhed. Nogle slagtilfælde overlevende opleve endda svimmelhed, eller den følelse, at deres omgivelser spinning.

Behandling

Behandling af øje problem skyldes slagtilfælde er skræddersyet til typen øje problem. Mange af disse øjenproblemer er permanent, så behandlingen er ofte til at vise dig hvordan man kan håndtere problemerne. For eksempel, hvis du har problemer med synet felt, eller kan ikke se til siden af din krop, du kan drage fordel af terapi teknikker, der lærer dig scanningsteknikker. På den anden side lysfølsomhed kan behandles med farvede briller og tørre øjne kan blive behandlet med over skranken øjendråber. Dit helbred behandleren vil være i stand til at vurdere din tilstand og rådgive dig om specifikke behandlinger.

Forebyggelse

Den bedste måde at forhindre øjenproblemer fra et slagtilfælde er at forhindre dig i at få et slagtilfælde i første omgang. En sund kost og motion rutine vil gå langt i at undgå et slagtilfælde. Undgå rygning cigaretter og overdreven alkoholindtagelse. Holde din vægt vil også afværge slagtilfælde. Du bør også få regelmæssige lægeundersøgelser og screeninger for tilstande som diabetes, hjertesygdomme og nyre-sygdom. Hvis disse betingelser er venstre ubehandlet, de ofte føre til slagtilfælde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com