Naturlige UTI behandling

04/15/2011 by admin

Der er en række grunde folk vælger ikke at bruge antibiotika; en af de mest almindelige grunde kan være, at de føler antibiotika gøre mere skade end gavn. Når det kommer til behandling af en urinvejsinfektion (UTI), føler nogle læger selv at antibiotika kan bidrage mere til infektionen i stedet for at behandle den. Der er muligheder i form af all-naturlige retsmidler. Det skal bemærkes, at mens nogle kan have succes ved hjælp af disse metoder, de ikke kan være effektive eller sikker for alle.

Ved symptomer

Før du vælger at forkæle dig selv eller et familiemedlem med et naturligt middel mod en UTI, du har brug at anerkende dens symptomer og være sikker på der er problemet.

De mest almindelige symptomer er manglende evne til at tisse, en følelse af behov for at urinere hyppigt, smertefuld vandladning, smerter i nederste ryggen eller maven eller urin, der har en dårlig lugt eller er uklar i udseende.

Rens urinvejene

Både blåbær og tranebær juice kan have evnen til at fungere som et antibiotikum:; begge indeholder egenskaber, der forstyrrer bakterier, som de forsøger at tiltræde urethral væv eller blæren. Disse saft kan rense bakterier fra din krop i stedet for at give det et sted at vokse og formere.

Når du vælger din juice, er den ikke sødet type det bedste valg. Men hvis de er for stærke for dig, det er acceptabelt at drikke alle naturlige tranebær eller blåbær juice, der har været krydret med apple eller druemost. For at rense dine urinveje og behandle din infektion, drikke et minimum af 16 ounce om dagen.

Balance surhedsgraden

Debat findes om virkningerne af et basisk pH på en UTI. Men kan være et alternativ til at overveje, når de vælger naturlig behandling over medicinsk behandling.

At holde din urinvejsinfektion basisk, eller jævnt afbalanceret med syre i din urin, gør det sværere for bakterier at overleve i dens miljø. Mineraler er den nemmeste måde at gøre dette. Bare tage et calcium citrate/magnesium citrat supplement hver dag efter anvisningerne på etiketten. Disse kosttilskud bør dog ikke, tages før sengetid; Mineralerne, selv kan påvirke din urin, forårsager nogen, der er tilbage i blæren at irritere vævet.

Urte-behandlinger

Selvom naturlægemidler kan være effektive og sjældent forårsage nogen uønskede bivirkninger når taget korrekt, er det bedre at besøge en naturlig sundhed praktiserende læge eller holistisk læge før du begynder enhver af følgende.

Gyldensegl rod er en urt, der er en antimikrobiel agent. Det kan bruges i en af to former: som te fremstillet af 1 teskefuld af urter placeret i 1 kop varmt vand eller i form af en kapsel, normalt 1.000 mg.

Uva ursi er en te, som har antispetic egenskaber. For at gøre, mix 2 teskefulde af urten i 1 kop varmt vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com