Hvordan at reparere en monokel næse stykke

03/05/2012 by admin

Hvordan at reparere en monokel næse stykke

Monokel næse stykker afgøre, hvor godt dine briller passer dit ansigt og hvordan komfortable de er. Hvis en næse stykke pauser eller bliver bøjet ud af linje, kan du reparere den i et par forskellige måder. I virkeligheden, kan de fleste næse stykker let repareres med en monokel reparation kit uden at tage dem til lægens kontor eller en guldsmed.

Instruktioner

• Bøj næse stykke tilbage på plads, hvis det har været stødte ud af justering. Brug fingrene forsigtigt flytte næse stykke, indtil det sidder i en position, der nøjagtigt afspejler næse stykke på den modsatte side. Prøv på briller for at sikre de sidde på dit ansigt korrekt og føle sig godt tilpas. Hvis ikke, fortsætte med tilpasningen indtil du finder en position, der virker.

• Erstat næse pad hvis det faldt ned, er slidt op eller del hvis det blev revet. Undertiden næse puder kan bære fladt, falder, eller dele af dem kan komme ud, forårsager den ru kant til at skære ind i din næse og forårsage ubehag. Afhængigt af næse puder kræves af dine briller, enten forsigtigt snap næse pad ud eller fjerne det med en lille skruetrækker. Placer den nye næse pad i beslaget af snapping eller skrue den i. Sørg for at justere næse pad, så den halvdel, der skal imødegå er placeret mod toppen. Brug den modsatte næse pad som en guide.

• Brug en lille dab af super lim til at vedhæfte stykke til rammen, hvis glassene faldt og næse stykke brød fra rammen helt. Tage stor omhu i positionering næse stykke, således at det lige næse stykke på anden siden. Finde en måde at prop næse stykke og holde det på plads, mens limen tørrer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com