Hvad er ulemperne ved en medicinsk termometer?

03/21/2012 by admin

Hvad er ulemperne ved en medicinsk termometer?

Medicinske termometre måle kropstemperaturen og give denne kritiske oplysninger til enkeltpersoner, pårørende og sundhedspersonale. I det enogtyvende århundrede har vi en bred vifte af medicinske termometre at vælge imellem. Dog give ikke alle den samme grad af nøjagtighed. Yderligere, designet af nogle termometre præsenterer sikkerhedsproblemer. Når du vælger et termometer, overveje de unikke omstændigheder ved situationen, herunder patienten, og vælge den bedste til disse omstændigheder.

Kviksølv farer

Glas termometre arbejde fordi kviksølv indkapslet i dem. udvider og sammentrækker sig da kropstemperaturen stiger og falder. Hvis du råde over et termometer med kviksølv uden hensyn til dets toksicitet, kan alvorlige sundhedsmæssige og miljømæssige konsekvenser resultere. Tilsvarende kunne et glasskår termometer frigive flydende kviksølv, samt skadelige dampe i luften.

Kviksølv udslip i miljøet kan ende op i vand og forurene fisk og andre vilde dyr. Når kviksølv forurener visse fisk, omdanner de det til methylkviksølv, en særlig giftig form. Gravide kvinder bør ikke spise visse fisk, kendt for at have relativt høje niveauer af methylkviksølv. Derudover alle mennesker skal være på vagt over for hvordan ofte og hvilke typer af fisk, de spiser. EPA offentliggør en liste over fisk kendt for at have farlige niveauer af methylkviksølv.

Et udslip af kviksølv i en læge kontor, skole eller hjemmemiljøer udgør betydelige sundhedsmæssige risici. Eksponering kunne resultere i alvorlige skader på nyrerne, lungerne, hjernen, hjertet og immunforsvaret.

Kassér glas termometre overensstemmelse med anbefalingerne fra din lokale sundhed afdeling. Smid ikke et glas termometer i papirkurven.

Digital forsinkelser

Læger anbefaler at bruge digital termometre, specielt til babyer. Når du tager et barns temperatur med et digital termometer, gøre det rektalt. Voksne kan bruge digital termometre mundtligt eller under armhulen. For børn under 3, oral og tympaniske termometre giver ikke den samme nøjagtighed som rektal dem.

Digital termometre give nøjagtige målinger uden risiko for nogen farer fra kviksølv. Digital termometre har dog en tidsforskydning på et minut. Denne forsinkelse kan være problematisk for en pertentlig spædbarn eller lille barn kører en feber. Prøv at holde barnet, rolig og distræt med et stykke legetøj, bog eller favorit tæppet.

Tympaniske upålidelighed

Tympaniske termometre funktion af infrarød stråling og en termosøjle detektor, der måler temperaturen i trommehinden eller trommehinden. Denne metode er hurtig, men pålideligheden af resultaterne varierer. Offentligheden bør bruge det som en screeningsværktøj, men lade medicinske fagfolk til at foretage den endelige dom om betydningen af en feber. Den kliniske øre termometer bruges i lægernes kontorer har større nøjagtighed end dem tilgængelige for offentligheden. Del af uoverensstemmelsen vedrører den korrekte anvendelse og placering af termometeret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com