Helbredelsesmetoder for søvnløshed

03/09/2012 by admin

Der er mange ting, der kan holde dig om natten. Det kan være stress, bekymringer eller det faktum, at du bare ikke er træt. Det er vigtigt for alle at få en god nats søvn for at fungere godt næste dag. Heldigvis er der nogle helbredelsesmetoder for søvnløshed, der har vist sig for at arbejde for dem, der har problemer med at slappe af og få nok søvn.

Varmt bad

Hengiver sig et varmt bad to timer før sengetid kan hjælpe dig falde i søvn hurtigere. Varmen fra vandet vil hjælpe slappe af din krop, som er nødvendig for at få en god nats søvn. For ekstra effektivitet, slukke lyset og bader i lyset af et par Duftlys. Undgå badning umiddelbart før sengetid, men, som loven kan stimulere din krop og sind og holde dig fra at få til at sove.

Lavendel

Det er vigtigt at slappe af når du ligger i sengen forsøger at sove. Duftende lavendel før du ligger ned kan hjælpe med at stimulere afslapning svar i hjernen. Lys lavendel stearinlys eller anvende lavendel duftende lotion på din krop i orden for sine effekter til at arbejde. Duften også hjælper med at reducere stress niveauer, en anden faktor, der kan holde dig i at sove godt gennem natten.

Sove i mørke

Sove i mørke vil hjælpe forebygge nogen distraktioner og hjælpe din krop gå til søvn-- og ophold i søvn--indtil morgen. Luk gardiner og slukke alle lysene for at skabe et miljø, der fremmer sovende. Lukke ned af radio og TV samt, som lys og støj kan forhindre en rolig søvn.

Indstille en søvn tidsplan

Nøje følger en søvn tidsplan hver nat er en effektiv kur mod søvnløshed. Det kan være svært at falde i søvn på nætter du skal op tidligt næste morgen, når du er bo op sent og sover på andre dage. Oprette en tidsplan, der gør det muligt at få syv til otte timers søvn om natten. Omfatter nok tid til at geare ned og få til at sove. Få din krop ind i en rutine kan lindre søvnløshed, og har du sove ordentligt hver aften.

Sovende Aids

Der er over-the-counter medicin til rådighed til at hjælpe dem, der kæmper med søvnløshed at få til at sove hver aften. Disse lægemidler bør kun tages, når andre retsmidler for søvnløshed ikke virker. Undgå at tage mere end den anbefalede dosering som anvist på etiketten. En afhængighed af sovepiller kan forekomme, så undgå at bruge disse medikamenter til mere end én uge ad gangen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com