Naturlægemidler vitaminer for Bipolar & Stress lidelser

03/23/2012 by admin

Hvis du har været diagnosticeret med bipolar lidelse, du måske lyst til behandling og lindring af symptomer er håbløs. Sandheden er, at bipolar lidelse er en behandlelige og håndterbare tilstand. Der er mange behandlinger til rådighed, der kan hjælpe dig. Naturlig urte vitaminer er også tilgængelige, når taget med din daglige medicin kan reducere dine symptomer.

Typer af naturlægemidler vitaminer

Undersøgelser har vist, bare at få de RDA-anbefalede mængder af din grundlæggende vitaminer og mineraler kan hjælpe med at forbedre mentale helbred og humør. Der er få vitaminer og mineraler som anbefales specielt til dem med bipolar og andre affektive sindslidelser. Mange undersøgelser har vist, at omega-3 fedtsyrer bidrage til at fremme hjernefunktion. Resultaterne varierer på om det er nyttige i behandling af bipolar lidelse, men mange synes at have nydt godt af den. Små mængder af vitamin C, B6 og B12, folinsyre og magnesium kan påvirke hjernen og effektiviteten af medicin. Nogle læger har foreslået, at bipolar lidelse kan være forårsaget af en mangel i disse vitaminer, så de kan anbefales som godt. Der er mange andre naturlige retsmidler for bipolar lidelse, herunder 5HTP og l-tyrosin, hver med undersøgelser til at sikkerhedskopiere deres effektivitet. Det er vigtigt for dig at se op oplysninger om hver af disse og beslutter, hvilke du synes vil virke bedst for dig.

At tage kosttilskud

Som du kan se er der et stort antal vitaminer anbefales til behandling af bipolar lidelse. En enkel måde at få alle disse vitaminer i ét sted er at tage et supplement, der indeholder dem alle. Et selskab, der tilbyder disse kosttilskud er Mitamins. Mitamins opretter brugerdefinerede kosttilskud for bipolar lidelse samt mange andre forhold. En stor feature deres hjemmeside tilbyder er evne hen til inddata hvilken medicin, du tager, og de vil foretage de fornødne justeringer til at undgå eventuelle negative interaktioner. Hvis du kun ønsker at tage et par af de anbefalede kosttilskud, vil din lokale apotek eller vitamin leverandør højst sandsynligt have dem du har brug for. Hvilket du vælger at gøre, er det vigtigt at tage kosttilskud i de anbefalede mængder. At tage mere betyder ikke, du får bedre hurtigere, men det kan have nogle negative konsekvenser.

Tale med din læge

Det er vigtigt at tale med din læge før du tilføjer noget til dig regelmæssig medicin. Selv hvis du ikke er i øjeblikket på en medicin for bipolar lidelse, bør du stadig tale med en læge først. Din læge ved, hvad du er på medicin og hvordan disse vitaminer vil reagere med dem. Du kan ende med at tage noget, der kan give dig en negativ lægemiddelinteraktion. Også, hvis en eller anden grund kosttilskud forværre din tilstand, din læge vil være klar over, hvad der forårsagede problemet. Endelig kan visse vitaminer interagerer negativt med sundhedsmæssige betingelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com