Vitamin behandling for HDL-kolesterol

03/31/2012 by admin

Lav høj density lipoprotein, eller din "gode" kolesterol, kan bidrage til hjertesygdom eller åreforkalkning; men Niacin kan være i stand til at hjælpe. Niacin er et vigtigt B-vitamin, der hjælper til at omdanne kulhydrater til energi.

Betydning

Når det kommer til HDL, kvinder bør holde en plan ikke er lavere end 50 milligram per deciliter blod og mænd ikke er lavere end 40 mg / dl af blod. Et optimalt niveau for begge køn er mere end 60 milligram per deciliter blod.

Fordele

Ifølge Mayo Clinic, har B-Vitamin Niacin vist sig at øge HDL-kolesterol, eller din "gode" kolesterol, med op til 35 procent. Selv dem, der allerede er sunde kan modtage HDL-raising gavn af Niacin.

Over-the-Counter

Niacin kan findes i fødevarer som æg, fisk, fjerkræ og magert kød, nødder og mejeriprodukter som mælk og i multivitaminer og en over-the-counter supplement af sig selv.

Recept

Niacin er ordineret til kolesterol eller niacin-mangel behandling under end navne Niaspan, Niacor og Slo-Niacin. Disse koncentrationer af Niacin er mere end hvad du kan købe over-the-counter.

Advarsel

Bivirkninger af Niacin kan omfatte midlertidig rødmen, kvalme, hovedpine og svimmelhed. Bivirkninger, som du ikke muligvis føler og kan have langsigtede konsekvenser er leverskader og forhøjet blodsukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com