Sådan kender forskellen mellem vrede og vrede

02/29/2012 by admin

Sådan kender forskellen mellem vrede og vrede

Kender du forskellen mellem patologiske raseri og vrede? Vrede er en normal menneskelig følelser patologiske raseri er ikke. Rage, på den anden side er en ekstrem manifestation af normale vrede. Mennesker, der er vrede-fuld kan faktisk have en organisk lidelse såsom stofmisbrug eller underliggende personlighedsforstyrrelse. Adskillelse af raseri og vrede afhænger af hyppigheden og intensiteten af følelser. For eksempel, hvis en person udvikler vrede, som varer for dage, uger eller måneder, er så det sandsynligvis raseri og ikke længere vrede. Brug disse tip til at identificere forskellen mellem vrede og vrede:

Instruktioner

• Spørg dig selv, hvor lang tid er jeg blevet vred? Hvis du er vred hver dag og du er altid usikker på, hvor din vrede kommer fra, så oplever du vrede, ikke vrede.

• Har du lider af en mental helbredstilstand såsom angst, depression eller angst? Mennesker med bipolar lidelse, store depression lidelse og angst er tilbøjelige til at manifestere raseri.

• Være ærlig med dig selv om afhængighed. Folk, der har stofmisbrug lidelser ofte vise vrede fordi ulovlige stoffer som alkohol negativt påvirker følelser og tankeprocesser.

• Lave en aftale for at se en psykolog eller psykiater. En professionel kan hjælpe dig med effektivt lære at kende forskellen mellem vrede og vrede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com