Hjem afhjælpe for en dvælende kold

01/31/2012 by admin

Ondt i halsen, overbelastning, nysen, hoste og løbende næse. Disse er alle symptomer på forkølelse, der påvirker millioner amerikanere hvert år. Der er mange kur og retsmidler til forkølelse, men mange mennesker vælger hjem retsmidler sådanne urter, vitaminer og at få de korrekte mængder af ernæring og resten.

Naturlægemidler

Urter er en populær hjem afhjælpe for dvælende forkølelse. Ved hjælp af produkter liggende omkring dit hjem, ligesom ingefær, hvidløg og honning, kan du afslutte enhver forkølelse i løbet af få dage.

En populære urtemedicin for forkølelse er ingefær te. Du kan gøre ingefær te af kogende ingefær i almindelig te. Ingefær er en meget effektiv hjem afhjælpe at kurere forkølelse, da det er en antioxidant og indeholder talrige antivirale forbindelser.

Honning og ingefær juice blandet sammen vil også helbrede forkølelse virus. Blot blande en teskefuld ingefær juice og honning sammen og drikke den. I en undersøgelse af Ian M. Paul, MD, og et team af andre forskere, har honning vist sig for at være bedre for børnene at tage under en kold end hostemedicin.

Hvidløg er et bredspektret antibiotikum, der hjælper kroppen bekæmpe sygdomme som forkølelse. Olien i hvidløg kan tilberedes på utallige måder at slippe af med en kold. Du kan sætte fem dråber hvidløg olie i suppe lavet af hvidløg olie og en teskefuld af løg saft blandet med en kop vand. Forbrugende denne hvidløgssuppe vil skylle giftstoffer fra dit immunsystem, da

Vitaminer

En regelmæssig indtagelse af vitaminer er vigtige, når at slippe af med en kold. C-vitamin er især vigtigt, da det forhindrer forkølelse. Men hvis du allerede har en kold, viste en undersøgelse udført af Linus Pauling, Ph.D., at C-vitamin vil forkorte varigheden og lindre dens symptomer.

Tager en multi vitamin dagligt vil også nedbryder symptomer på almindelig forkølelse, da det fremmer større immunitet og tillader blodet stream til at absorbere mere jern. Multi-vitaminer indeholder mineraler, såsom calcium, kalium og lycopen, alle, der fremmer godt helbred under en kold.

Ernæring og resten

Du skal spise sundt og hvile ofte, når du er syg, så kroppen har tid til at helbrede. Drik masser af vand og spiser en masse frugt, grøntsager og korn. Den bedste mad og drinks til at forbruge for at helbrede en forkølelse er orange juice, havregryn, bananer, æbler, tranebær, fisk, kylling, Tyrkiet og tomat sauce. Sammen med spise rigtigt, være sikker på at få masser af hvile, da det giver mulighed for dit immunsystem til at opbygge styrke og slippe af med eventuelle virus i kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com