Hvad er farerne ved øl kanaler?

02/09/2012 by admin

En øl tragt, undertiden omtales som en øl bong, er en simpel tingest, enten indbygget i hånden eller købes på en Special-forretning eller hjemmeside. Det består af en tragt, der er tilsluttet en lang slange. Konceptet er at hælde øl i tragten og person for enden af slangen indtager alkohol så hurtigt som muligt. Formålet med hjælp af en øl tragt er rekreative-- men for nogle, denne aktivitet er alt andet end underholdning. Øl skorstene er primært en kastebold bruges af teenagere og unge voksne – mennesker med meget lidt viden om farerne ved alkohol.

Kort sigt sundhedsmæssige konsekvenser

Et alkohol- og stofmisbrug uddannelsescenter i Australien advarer, at øl tragte kun tilskynde til farlig og uansvarlig adfærd. Det eneste formål med at bruge denne tingest er at drikke hurtigt, og forbruge så meget alkohol som muligt. Indsprøjte alkohol ind i systemet så hurtigt øger risikoen for at udvikle alkoholforgiftning, som Western Region alkohol og narkotika Centre (WRAD) antyder, "kan medføre strømafbrydelser, anfald og hypotermi. Mennesker i disse tilfælde kan besvimer, chokeren på deres eget opkast og potentielt dø."

Langsigtede sundhedsmæssige risici

WRAD advarer også om, at alkoholmisbrug kan føre til "langsigtede skader på hjertet, lever og hjerne." Teenage alkoholmisbrug, en pædagogisk hjemmeside, tyder på, at øl bongs, kendt som en evne spil, give yderligere problemer for unge: denne form for sociale drikke fremmer alkoholmisbrug, fremmer drukkenskab, fører unge mennesker til at tro, at socialisering kan kun nydes når de får drukket og kan føre til et potentielt kronisk og fremadskridende alkoholproblem.

Juridiske konsekvenser

Øje på studerende, en højere læreanstalter nyhedsbrev, rapporter, at drikke spil, ligesom at spille øl bong, gøre de unge mener, at drikke i overskud er normal. Denne type at drikke også egner sig til overforbrug da det er svært at holde styr på hvor mange øl har været indtages. Hvis en person ikke er klar over hvordan beruset de er, er de mere tilbøjelige til at engagere sig i farlig adfærd som kørsel, mens beruset. Ikke kun drikke under indflydelse udgør en risiko for anholdelse og fængsel, men personen kan være smidt ud af skolen eller fyret fra et job, hvis de er mindreårige.

De endelige omkostninger for kraftigt lejlighedsdrikkeri

I en Associated Press undersøgelse, rapporterede i en artikel om, ABC.com mellem 1999 og 2005, drak 157 amerikanere i alderen 18 til 23 sig ihjel. National Institutes of Health rapporter om, at omkring 600.000 universitetsstuderende pådrage alkoholrelaterede skader hvert år, mens omkring 1.700 dør af alkohol-relaterede årsager. Fordi det eneste formål med en øl tragt er at levere alkohol til systemet hurtigere, er det nemt at se, hvordan denne angiveligt uskyldig drikke spillet kan have potentielt alvorlige konsekvenser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com