Gamle helbredelsesmetoder for syre refluks

02/26/2012 by admin

Acid reflux, også kendt som halsbrand eller fordøjelsesbesvær, er en hyppig brændende fornemmelse i spiserøret. Det er forårsaget af en svag lavere esophageal sphincter muskler, der gør det sure maveindhold tilbage i spiserøret. Selv om acid reflux er en smertefuld tilstand forbundet med moderne kost tunge i fedt, fedt og kulsyreholdige væsker, det har eksisteret i århundreder, samt et udvalg af gamle helbredelsesmetoder.

Gamle egyptere

Ifølge forskningsfond verden fulgt de gamle egyptere religiøse ritualer og ceremonier, hvor de appellerede til guderne for mirakler og helbredelser. De var også godt praktiseres i medicin og kirurgi og havde et avanceret kendskab til anatomi på grund af deres mumificering praksis. Den gamle egyptiske middel til halsbrand, fennikel, bruges stadig i dag. Urten kan blive brygget i te eller tygges.

Minnesota State University bemærker en anden gamle egyptiske kur mod halsbrand, "knuse en hog tand og sætte det i fire sukker kager. Spis i fire dage." (Se Reference 3)

kinesisk

Traditionel kinesisk medicin har været anvendt til behandling fordøjelsesbesvær i tusinder af år. Akupunktur, brug af nåle på kroppens trykpunkter, menes at aflaste spiserøret og sure opstød symptomer.

Indfødte amerikanere

Indianerne gik ned flere naturlige retsmidler til halsbrand, herunder tygge på fennikelfrø, sutte på pebermynte og spise rabarber. I dag, pebermynte menes at give hurtig lindring, men kan faktisk bidrager til syre refluks symptomer.

University of Maryland Medical Center bemærker, at indfødte amerikanere også anvendt slippery elm tree bark i te for at lindre syre refluks. Selvom lidt videnskabelig forskning er blevet gjort, er dette afhjælpe almindeligt anvendt i dag.

Andre kulturer

Indigestionaid.com med liste over halsbrand helbredelsesmetoder fra hele verden omfatter brug af ingefær og mango tree sap i Congo til at gøre Tangawisi juice. Kanel er også blevet anbefalet i tusinder af år i mange lande, herunder Kina, Egypten og Brasilien.

Resumé

Folk i gamle kulturer var typisk ikke overvægtig og ikke spiser de fede, forarbejdede kostvaner, der eksisterer i dag, men fordøjelsesbesvær og retsmidler for det er veldokumenteret. I lyset af, at fordøjelsen ikke var virkelig forstået indtil midten af 1900-tallet, det kan komme som en overraskelse, at mange af disse gamle naturlige helbredelsesmetoder for acid refluks er stadig overholdes og anvendes i dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com