Kredsløbsproblemer og vindruekerneolie ekstrakt

02/14/2012 by admin

Vindruekerneolie ekstrakt, når det tages i tablet eller pille form, kan hjælpe forbedre cirkulation og mindske risikoen for hjertesygdomme. Det er en god kilde af antioxidanter.

Anti-koagulation Agent

Vindruekerneolie ekstrakt er rig på polyphenoler, et plant kemikalie, der forhindrer trombocyt celler i blodet fra bunching sammen inde i blodkarrene. Blodplader er blodets naturlige evne til at størkne agent. Hos raske mennesker hjælpe blodplader stop blødning ved bunching sammen sammen på et sår og stoppe strømmen af blod længe nok til sår til at helbrede. I usunde, plaque-dækket blodkar, kan blodplader bunke inde i et blodkar, danner en farlig blodprop, som kan enten blokere for strømmen af blod eller bryde et blodkar og forårsage farlige indre blødninger.

Druesaft og vin

Polyfenoler i vindruekerneolie ekstrakt er også fundet i rød vin og druesaft, men ingen af disse væsker er en ideel kilde for kemikaliet. Juice har for meget sukker til at forbruge det i store mængder. Vin har alt for meget alkohol. Regelmæssig indtagelse af store mængder af begge disse kilder til polyfenoler vil have uønskede bivirkninger, såsom vægt gevinst og lever sygdomme.

Andre kredsløbssygdomme fordele

I februar-marts 2003 spørgsmålet om "Mutation forskning" udtalte Christians Bagchi et al., grape seed extract er en kraftfuld kilde til antioxidanter. Antioxidanter er kemikalier, som er effektiv til at fjerne frie radikaler, de biprodukter, der oprettes, når kroppen bruger ilt til at omdanne sukker til energi. Opbygningen af disse frie radikaler kan forårsage hjerte- og kredsløbs sygdomme. Bagchis forskning hævder, at antioxidanter i druesaft frø ekstrakt er stærkere dem i end andre populære kilder til antioxidanter, såsom vitamin C og E. Det hjælper med at reducere åreforkalkning, højt blodtryk, højt kolesteroltal og dårligt blodomløb.

Kombinere med drue hud ekstrakt

I December 2002-udgaven af "The Journal of Nutrition" sagde Dr. Dhanansayan Shanmuganayagam et al., vindruekerneolie ekstrakt er mere effektive til at forebygge opbygningen op af blodplader i blodkarrene, når det tages i kombination med drue hud ekstrakt.

Bivirkninger

Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin er vindruekerneolie ekstrakt indtages oralt sikkert at tage i mindst otte uger. Det kan medføre mindre bivirkninger, herunder hovedpine, tør og kløende hovedbund, svimmelhed og kvalme. Der har været nogen forskning at afgøre, om det vil interagere med medicin eller andre kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com