Ting til at hjælpe dig med at sove bedre

02/23/2012 by admin

Ting til at hjælpe dig med at sove bedre

Søgen efter en god nats søvn er blevet en industri. Mange gadgets, tonika, piller og enheder er blevet oprettet for at forsøge at tilfredsstille en søvnmangel offentlige. Heldigvis findes nogle enkle, naturlige retsmidler for at hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

Frigøre

Hjælpe din hjerne til at slukke af sig selv ved at slå de fleste elektriske artikler før sengetid. Det betyder ingen computer, tv, telefon eller spil lige før sengetid. Belysning fra skærmene kan stimulere hjernen på et tidspunkt, når du ønsker denne særlige muskel at geare ned. Støjen også hjælpe ikke. Tag din elektronik, lige før du begynder din sengetid rutine.

Spise og drikke

Spis lidt noget et par timer før sengetid til at undgå at gå i seng på tom mave. En rumlende mave vil gøre det svært at få til at sove. Drikke varm, koffein-frie drikkevarer ved sengetid kan øge din kropstemperatur, hvilket gør det nemmere at falde i søvn. Drikker ikke for meget eller en fuld blære kan forstyrre søvn. Undgå alkohol før sengetid, da for meget kan forstyrre søvn senere på natten. Også, holde sig væk fra kemiske stimulanser som nikotin og koffein i timerne før sengetid.

Styre klimaet

Indstille temperaturen et par grader køligere end den normale dagtimerne temperatur. Bruge en affugter til at reducere luftfugtigheden i rummet. Høj varme og fugtighed kan gøre rummet for ubehageligt at sove.

Motion

Mens motion lige før seng kan udløse frigivelse af endorfiner og umuliggør søvn, kan anstrengende motion et par timer før sengetid forbedre søvn. At sætte mindst 2 timer mellem din sengetid og slutningen af din motion rutine vil give tid til endorfiner at komme og gå. Resultatet er en krop klar til resten. Regelmæssig motion kan forbedre søvn samt.

Blive fortrolig

Vælg en madras, der er allergivenlige at forhindre søvn forstyrrelser på grund af allergi. Kigge efter en madras, som opfylder dine individuelle komfort behov. Kropspuder---puder, der er 4 fod eller mere i længden--er ideel til gravide kvinder, især dem i deres andet og tredje trimester. Disse puder lindre pres på kvindens ryg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com