Hvordan til at rense din krop naturligt

01/29/2012 by admin

Rengøring din krop er en effektiv måde at forbedre dit helbred og mindske risikoen for sygdom. Kroppen er selvrensende, men nogle gange det er overbelastet med akkumulerede vragrester, wasters og urenheder, der kommer ind i kroppen fra forurenet luft og kemisk-fyldte fødevarer. Af udrensning af kroppen naturligt, fjerne du det slam, der kan forebygge eller forringer kroppens evne til at helbrede og rense sig selv. At fjerne disse skadelige stoffer kan gøres på et utal af måder, nogle som simpelt som at drikke mere vand eller spise mere fiber.

Instruktioner

• Drik masser af vand hver dag. Kroppen har brug for væsker til mange vigtige processer. Ved at drikke ca. 10 glas vand hver dag, fjernes toksiner og affald fra kroppen. Andre sunde valg er frugt juice og grøntsagssaft.

• Prøv et hurtigt. Kroppen bruger en masse energi fordøje og fjerne fødevarer. En hurtig lader kroppen bruge denne energi til andre formål, såsom selv-healing. Der er mange forskellige typer af faster. Nogle tillader kun vand, mens andre tillader frugtsaft eller grøntsagssaft. En hurtig kan en gang eller to gange om ugen hjælpe. Længere faster er færdig, men som regel kun under lægeligt tilsyn.

• Spis økologisk dyrkede fødevarer. Økologiske fødevarer, om frugter, grøntsager eller kød, er bedre for kroppen. Disse fødevarer indeholder langt færre kemikalier, såsom insekticider, væksthormoner, sulfater og konserveringsmidler.

• Rense tyktarmen. Tarmene holde mange toksiner, affald og kemikalier, der kan blive reabsorberes i kroppen. Fjerner fecal spørgsmål og snavs, er kroppen renere samlede. Der er mange naturlægemidler kolon rengøringsmidler, der er let kapsler til at tage. En lejlighedsvis lavement eller Colon kunstvanding kan også hjælpe. Med disse to metoder, er varmt vand tvunget ind i tyktarmen til at skylle væk affald. Den bedste ting kan være at tilføje en masse fiber kost. Hele korn fødevarer, ølgær og hvedekim er alle højt fiber fødevarer, ud over grønne bladgrøntsager.

• Rengør i blodbanen. Blodet fjerner affald fra kroppen og også bærer næringsstoffer til organer en væv. Nyrerne er den vigtigste organ for filtrering af blod. For at få nyre i top orden, tage uva ursi kosttilskud, en urt kendt for at rense nyrerne.

• Rengør leveren. Leveren udfører mange funktioner i kroppen. En funktion frafiltrere giftstoffer, der ophobes i kroppen. For at få den leveren fungerer bedre tage mælk tidsel kosttilskud at rense leveren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com