Hvordan at blande soja med druer at tabe Pounds

03/08/2011 by admin

Hvordan at blande soja med druer at tabe Pounds

Regelmæssig motion og sund kost vil hjælpe dig tabe pounds. Navnlig kan soja og druer bruges til at tabe sig naturligt. Soja er rig på protein, fibre og isoflavoner. Ifølge Mayo clinic, er soja blevet undersøgt for forskellige sundhedsmæssige fordele, herunder vægttab. Selv om resultaterne er stadig usikkert, omfatter mange kost planer soja. Druer er rige på fibre og antioxidanter – herunder resveratrol, en polyphenol, der kan hjælpe med at bekæmpe fedme. Der er en række måder at medtage soja og druer i din kost for at hjælpe dig tabe pounds.

Instruktioner

• Omfatter soja og druer i din morgenmad. Da soja og druer er lav i fedt kalorier og højt fiberindhold, kan de fylde dig uden uønskede kalorier. Gøre en shake med bløde tofu og druer. Brug ½ kop bløde tofu, 1 kop sojamælk, 1 kop druer og ½ kop vanilla yoghurt og blend godt. I stedet for almindelig mælk, bruge sojamælk på dine korn og top det med nogle friske druer. Druesaft er rig på resveratrol og drikke et glas i morgen hjælper forbrænde fedt.

• Brug soja eller soja produkt som dit proteinindtag. Soja er en god kilde til kosten protein og har alle de essentielle aminosyrer, som din krop har brug for. Skåret en plade af fast tofu i terninger og rør steger dem med friske grøntsager til en sund komplet måltid. Let sæson skiver af fast tofu med Cajun krydderier og pan-fry eller grill dem. Brug dem med salat eller sandwich. Du kan også tilføje kubik tofu til suppe.

• Snack på soja og druer i stedet for forarbejdede snacks. Damp eller kog edamame--grønne sojabønner--7 til 10 minutter og drys med kosher salt til en nærende mellemmåltid. Nyd friske druer som snacks. Vask en håndfuld, 15 druer svarer til én portion, og spiser dem enten kølet eller ved stuetemperatur. Ristet soja nødder også gøre gode snacks. Mix ristede ½ kop soja nødder, ¼ kop rosiner og ¼ kop mandler for en sund trail mix.

• Brug soja og druer i desserter og gryderetter. Gøre en tofu gryderet ved at blande 4 ounce bløde tofu, 4 æg, 1 stilk af hakkede grønne løg, 1 tbsp. soja sauce, 1 tsk sukker og salt og peber. Bage det på 375 Fahrenheit i 40 minutter. For en hurtig dessert, tilføje druer til frugtsalat eller bruge dem til top soja is eller soya yoghurt. Bruge druer som påfyldning for tærter og tærter.

Tips & advarsler

  • Hvis du er diabetiker, reducere antallet af portioner af druer.
  • Ifølge miljømæssige sundhed nyheder, kan spise for meget soja have skadelige virkninger på kvindelig fertilitet og reproduktive udvikling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com