Hyperbar behandling af Crps

07/17/2010 by admin

Kronisk regional smertesyndrom eller CRPS, er en kronisk smerte tilstand, at funktioner intens smerte, brændende fornemmelser, hævelse, hudfølsomhed og sved i en af ekstremiteterne. Der er i øjeblikket ingen kur mod CRPS. Behandlinger for CRPS med hyperbar ilt--hvor læger udsætte patienter til ren ilt på højtryk--har fået opmærksomhed som potentielle muligheder for CRPS. Forståelse hyperbar behandling af CRPS indebærer forståelse af sygdommen i større dybde, lære mere om karakteren af hyperbar behandlinger og udforske forskningen på dens effektivitet.

Nuværende behandlinger for CRPS

Fordi symptomerne på CRPS følger normalt en nerveskade og lejlighedsvis en vævsskade, som ikke skader nerverne, fokusere de fleste behandlinger for CRPS på forvaltningen af smerte ved brug af narkotika, kirurgi eller fysioterapi. I øjeblikket, læger kan hjælpe patienten håndtere smerten ved hjælp af procedurer såsom nerve blokke hvor læger blokere de berørte nerver fra føler noget eller installation af et lægemiddel pumpe, der fodrer smertestillende medicin direkte ind i spinalvæsken. Behandlinger kan også omfatte brugen af smertestillende medicin, steroider, anticonvulsive stoffer, elektrisk stimulation af rygmarven, psykoterapi, stimulere træningsprogrammer eller kirurgisk ødelæggelse af de berørte nerver. Succesraten for nogen af disse behandlinger er meget variabel fra patient til patient. Nogle patienter se smerten gå i remission, mens andre forbliver næsten lammet, med ingen svar på enhver behandling.

Hvorfor hyperbar behandlinger er forskellige

Hyperbar oxygenbehandling indebærer liggende i en forseglet, trykisoleret kammer og indånde ren ilt. Lægen bruger normalt hyperbar ilt terapi til støtte i healing sår--især alvorligt inficeret dem--fordi øget pres og eksponering for ren ilt hjælper dit blod transportere mere ilt i hele din krop. Disse øgede niveauer af ren ilt stimulerer regenerering af beskadiget hud og blodkar og genopbygge oxygen i væv sultet for det på grund af hævelse. Forskere har vist, at behandling af CRPS patienter med hyperbar ilt reducerer hævelse og smerte, forbedrer cirkulation og vifte af bevægelse, og reducerer behovet for afhængighed af smertestillende medicin. Mange kliniske undersøgelser har vist hyperbar oxygen behandlinger at være sikker, veltolereret og effektiv mulighed for at behandle CRPS. De fleste CRPS patienter, der har gennemgået hyperbar terapi bruger mellem en og to timer pr. session i salen; patientens læge bestemmer, hvor mange sessioner patienten behov.

Overvejelser

På trods af videnskabelige undersøgelser viser, at hyperbar ilt er en effektiv behandling af CRPS, har FDA ikke godkendt brugen af hyperbar ilt til denne sygdom. Derfor, patienter kan ikke modtage denne behandling af CRPS på hospitaler eller have det dækket af deres forsikringsselskab. Patienter med CRPS, der ønsker at gennemgå hyperbar oxygenbehandling bliver nødt til at finde en nærliggende fritstående klinik, der har specialiseret sig i hyperbar behandlinger og betale for behandlingen ud af lommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com