Oplysninger om Heroin afhængighed

05/13/2010 by admin

Oplysninger om Heroin afhængighed

Heroin er et meget vanedannende og farlige ulovlige stof, der forårsager både fysisk og psykisk afhængighed. Sparker en heroin afhængighed er ikke let, selvom medicinske og terapeutiske behandlinger kan hjælpe med opsving oparbejde.

Heroinbrug

2003 National Survey på stofbrug og Health fandt, at 3,7 millioner mennesker havde brugt heroin. 57 procent af dem, der brugte heroin i 2003 blev klassificeret som misbrugere og/eller afhængige, og omkring 281,000 personer modtaget behandling for heroin misbrug i 2003.

Afhængighed og tilbagetrækning

Heroinmisbrug medfører intens drug cravings. Almindelige brugere bliver fysisk afhængige og opleve tilbagetrækning symptomer som opkastning, diarré og muskel smerter, når du forsøger at stoppe deres stofmisbrug.

Afgiftning

Afgiftning minimerer sværhedsgraden af tilbagetrækning, og er ofte det første skridt i at overvinde heroinmisbrug. Ikke i sig selv hjælper en behandling, afgiftning lindre abstinenssymptomer, der opstår i de første syv til ti dage.

Medicin

Metadon har været brugt i over 30 år til behandling af heroinmisbrug. Metadon er taget en gang om dagen til at lindre drug cravings og undertrykke tilbagetrækning. Andre medikamenter anvendes til behandling af heroinmisbrug omfatter buprenorphin, Clonidin, lofexidine og Naltrexon.

Adfærdsterapi

Ved at kombinere medicin med adfærdsmæssige behandlinger såsom kognitiv terapi eller uforudsete forvaltning menes at være mest effektiv i behandling af heroinmisbrug. Heroinmisbrugere tilbringer ofte tid i stationær eller ambulant behandlingsfaciliteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com