Social Security handicap betaling & personlige oplysninger

10/08/2010 by admin

Social Security handicap betaling & personlige oplysninger

Social Security Administration forsikrer arbejdstagerne, hvis de bliver uarbejdsdygtige. Social Security baserer sin beslutning om at tillade eller nægte handicap forsikring betalinger baseret på en kombination af arbejderens sygdomstilstand, enhver resterende funktionelle evne til at arbejde, og hvorvidt en arbejdstager, eller sagsøger, arbejder. Bestemmelsesproces at vurdere en sagsøger handicap og hvordan det påvirker evnen til at arbejde betyder afslørende næsten ethvert aspekt af sagsøgerens personlige medicinske, faglige og uddannelsesmæssige poster plus beskrivelser af normale daglige aktiviteter.

Lægelige oplysninger

Social sikring gør juridiske afgørelse af skadelidtes evne til at arbejde baseret delvist på den medicinske poster (eller beviser), der er leveret af sagsøgers behandling kilder. Behandling poster, diagnose, hvad medicin er ordineret og hvis sagsøger er kompatibel med medicin og overholdelse af alle opfølgende behandling tidsplaner er indregnet i beslutningen.

Hvis en sagsøger filer for handicap, men har ingen læge eller seneste behandling poster vil Social sikring betale for et rådgivende undersøgelse af en læge at vurdere kreditors aktuelle tilstand. Social sikring vil ikke betale for behandling, medicin eller andre behandlinger, kun undersøgelser og eventuelle prøver for at få en nøjagtig beskrivelse af evnen til at arbejde.

Kald

En præcis og detaljeret faglig vurdering er en vital del af Social Security handicap bestemmelsesproces. Hvad en sagsøger gør for at tjene penge eller har gjort i de sidste faktorer i Social Security handicap bestemmelsesproces. Hvis en sagsøger kan ikke længere løfte 50 pounds på grund af rygproblemer men har et job, der kræver kun løfte 20 pounds så sagsøger kan stadig arbejde og vil blive nægtet. Hvis der imidlertid en sagsøger skal stå, gå og være på fødderne i lange perioder men en hjertesygdom reducerer denne evne, vil det påvirke beslutningen om handicap.

Uddannelse og alder

Social sikkerhed ønsker at vide sagsøgers uddannelsesniveau, fordi det kan påvirke evnen til at udføre andet arbejde. Unge college eller high school kandidater kan hurtigt omskolet til at gøre mindre krævende erhverv. Ældre arbejdstagere, der aldrig dimitterede high school kan betragtes som mere vanskeligt at omskole efter at være i en bestemt handel i mange år. Uddannelsesniveau og alder af sagsøger vil påvirke evnen til at udføre andet arbejde.

Barndom handicap

Børn under en alder af 21 stadig bor hjemme hos deres forældre eller i skolen er berettiget til invalidepension, hvis kravet er tilladt. Barndom handicap mener ikke barnets evne til at arbejde men i stedet barnets evne til at fungere normalt i klasseværelset, social og familien indstillinger.

Godtgørelse

Uanset sagsøgers forsikrede status er handicap bestemmelse processen den samme. Hvis tilladt, men betalingerne foretages månedligt og er baseret på en af to kriterier: en forsikrede arbejderen modtager penge baseret på deres indtjening mens du arbejder, mens uforsikrede arbejdstagere modtager en base beløb, der fastsættes hvert år af Kongressen uanset niveau af indtjening i arbejdsstyrken.

Betalinger

Betalinger foretages ved direkte indbetaling og, vigtigst, handicap forsikring fordele ikke beskattes. Hele beløbet betales månedligt til arbejderen har ingen fejlårsager og ingen skatter forfalder til enhver tid i løbet af år.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com