Hvordan man kan forbedre Sagging hud Under øjnene

07/21/2010 by admin

Hvordan man kan forbedre Sagging hud Under øjnene

En række faktorer tilsammen producere sagging hud under øjnene og ansigtet rynker med alderen. Et fald i hormonproduktion forårsager tab af muskeltonus på samme tid, at huden er nægtet af væsentlige bestanddele, der gør det elastiske. Som et resultat, tager huden på en mere fast udseende i stedet klamrer sig stramt til ansigtet. Muskler og hud bukke under for tyngdekraften, som skaber sagging. Bestræbelser på at forbedre sagging hud under øjnene uden kirurgi omfatter fugtgivende huden og erstatter vigtige mikro-næringsstoffer.

Instruktioner

• Fugter. Selv om fugtgivende hudcremer kun overfladisk forbedre sagging hud under øjnene, kan at have sunde udseende hud forbedre det generelle udseende. Den bedste fugtighedscreme er dem, der indeholder naturlige fugtgivende ingredienser, såsom Vitamin E og aloe.

• Feed huden. Aktuelle programmer, der genopfylder vigtige proteiner og fedtsyrer kan kvikke op slække på huden, reducere forekomsten af rynker og reducere irritation under øjnene. Nano-Lipobelle H-EQ10 og Pal-GQPR er næringsstof ingredienser anvendes i nogle farmaceutiske behandlinger for sagging hud under øjnene.

• Øge blod omsætning og lymfe dræning. En anden måde at øge det samlede vitalitet af huden er at forbedre effektiviteten af lokale kapillærer og lymfatisk væv, der hjælper med at dræne overskydende væske og fjern metaboliske affald, der kan forårsage hævelse. En patenteret lægemiddel kaldes EYELISS bruger en syntetiseret kompleks af bioflavinoids svarende til dem, der findes i frugt og grøntsager til at forbedre kapillær funktion.

• Spis lige for dine øjne. Blå og lilla frugter som brombær og blåbær er rige på en naturlig antioxidant og bioflavonoid komplekser, at styrke blodkarrene og kan forbedre sagging hud under øjnene når spises rå. Næsten alle grøntsager, men især bladgrøntsager, er en stor kilde til Vitamin A og Vitamin C, som reducerer rynker. Orange og gule grøntsager som gulerødder, rødbeder, squash og tomater er højt indhold af karotenoider, bioflavenoids og lutein, der fremmer sunde blodkar.

• Inducerer kollagen produktion med thermage. Selvom en kontroversiel og nogle gange smertefulde procedure, bruger thermage radiobølger til at stimulere dybe lag af huden og stimulerer produktionen af collage, et fedtstof, der er forbundet med hudens elasticitet. Efter ca 45 minutter procedure, vil patienter gradvist bemærke, at de overflade lag af det behandlede område er erstattet af sundere og yngre udseende hud.

• Gå under kniven. Langt de mest dramatiske og umiddelbare forbedringer af sagging ansigtshuden er at gennemgå en traditionel ansigtsløftning, som indebærer manuelt trække hud og muskler undervist. Resultater, dog er blandet. En tråd pull er en mindre invasiv procedure, der bruger indsættelse af pigtråd tråde for at opnå en stramning af huden og musklerne med mindre restitutionstid end traditionelle ansigt elevatorer.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en autoriseret læge før virksomheden nogen kirurgisk procedure for sagging hud under øjnene.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com