Den bedste optiske højt indeks linse

05/27/2010 by admin

Den bedste optiske højt indeks linse

Høj-indeks optiske linser er tyndere og lettere end traditionelle plast eller glas linser, som er specielt nyttigt for dem, der har en stærk recept. Hvis du har en kraftig recept, let belastningen på dit ansigt ved at bære en slankere, mere sexet frame og linse hvis du betaler mere for højt indeks. Den bedste high-indeks linse, men afhænger af din vision og mode behov.

Lavere High-indeks

Generelt, jo højere indeks af linsen, jo dyrere. For mennesker med recepter mellem-6.0 og 6,0 fungerer en 1,56 indeks eller 1.61 indeks linsen godt. Jo højere antallet af indekset, jo tyndere linse.

1,67 indeks linse

Hvis din recept er mellem 8,0 til-12.0, 1,67 indeks linse anbefales, selv om de kan bruges til alle med en recept +/-3.0, der ønsker en tynd, lys linsen, der tillader dig at se klart.

1,74 højt indeks linser

Højt indeks 1,74 linser er den letteste og tyndeste tilgængelige. Linserne er omkring 50 procent tyndere end en typisk lygteglasset, ifølge EyeWearBrands.com. Disse linser også koste dig mest, og skal være godt udformet til at undgå problemer med sløret syn. Disse linser er senest i hvad der er tilgængeligt og minimere udseendet af at have mindre eller større øjne, som opstår med Cola-flaske briller.

AR Coating

Alle om Vision hjemmeside anbefaler, at alle high-indeks linse behandles med en anti-reflekterende coating. Høj-indeks linser afspejler 50 procent mere lys end glas eller plastik objektiver, forårsager en masse blænding. Dette kan gøre det meget svært at køre om natten eller se i løbet af dagen. Også, uden belægning, dine øjne er skjult fra andre af lys refleksioner. Når belægningen er på, men vises linserne næsten usynlige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com