Hvordan man kan øge chancerne for graviditet

05/30/2011 by admin

Hvordan man kan øge chancerne for graviditet

Du har besluttet dig du vil have et barn, men du har ingen idé om hvor til start eller hvis du har nogen problemer. Før du gør noget, tage en dyb indånding. Forsøger at blive gravide kan være en angst-producerende opgave. Der er ingen perfekte metode til at opnå succes, og det kan frustrerende på tidspunkter, især når det sker nemt for andre. Mange læger siger det tager den gennemsnitlige sunde par overalt fra seks måneder til et år at blive gravide, men der er nogle skridt du kan tage for at øge dine chancer for at blive gravid, hellere før end senere.

Instruktioner

At blive gravid

• Besøge din OB/GYN til fordom planlægning. Din læge vil gennemgå din sygehistorie og løse eventuelle problemer, der kan være om din sundhed. Frugtbarhed eksperter anbefaler kvinder stopper med at tage p-piller ca tre måneder før du prøver at blive gravide.

• Begynde at leve en sundere livsstil. Rygestop, sænke din alkoholindtag og hvis det er muligt, begrænse antallet af medicin du tager.

• Lære at følge din menstruationscyklus. Alle er forskellige. Der er websteder som FertilityFriend.com på til at hjælpe dig med at lære, hvordan din personlige cyklus virker.

• Timing er alt, når det kommer til at blive gravid. Regner med at have sex hver anden dag omkring den tid, du har ægløsning for at give dig den bedste chance.

• Søge hjælp fra din læge hvis du har forsøgt at blive gravide i mindst et år uden held. Tests kan udføres for at afgøre, hvad kunne årsagen til forsinkelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com