Hvad gør jeg, hvis jeg er i bilen under en Tornado?

02/01/2011 by admin

Hvad gør jeg, hvis jeg er i bilen under en Tornado?

Hvis du finder dig selv vejene under en pludselig tornado, er hurtig, nøgtern tænkning nøglen. Ideelt, du ønsker at finde husly, men dette er ikke altid muligt. Hvis du ikke kan løbe fra stormen, er din bedste chance at finde den laveste, flade område uden for køretøjet og crouch som lav til jorden som muligt.

Lav-Land regel

Hvis tornado er inden for slående vifte af din bil, er din bedste chance at forlade køretøjet og få den laveste jord muligt. De fleste tornado-relaterede dødsfald forekommer fra flyvende vragdele, så du skal forlade dit køretøj--som kan blive vragrester-- og flytte til den fladeste jord muligt, såsom en grøft eller slugt. Når det er muligt, forsøge at finde et sted, der ikke er modtagelige for flash oversvømmelser. Lå på jorden og placere dine arme over hovedet til at beskytte dig selv mod faldende vragrester. Husk: undgå at tage ly under en overføring, da dette er farligere end en flad, lavt område.

Outrunning stormen

Du bør ikke forsøge at løbe en tornado, medmindre det er langt nok i afstanden, at det ikke udgør nogen fare for dine egne passagerer eller andre køretøjer på vejene. .

At finde ly

Hvis du er i et område med ulåst strukturer, såsom nødboliger, restauranter eller kontorbygninger, skal du lade bilen så hurtigt som muligt for sikkerheden af bygningen. Én gang inde, finde det laveste niveau i strukturen, kælderen eller nederste etage eller det mest centrale rum i struktur; Hvis der er ingen kælder. Hvis det er muligt, tage ly under et bord. Som tornado hits, hold dine arme over hovedet til at beskytte det mod faldende vragrester.

Tips og advarsler

Hvis din bil har en radio, tuner ind på din lokale radiostation for oplysninger om nationale atmosfæriske og oceaniske Administration (NOAA) vejr updaterer, såsom lokale indberetninger af tornado advarsler og tornado ure. Tildele en passager i bilen til at se for advarselstegn, som omfatter roterende skyer, en mørk, grønlig-hue til himlen, store hagl og lavtliggende, store, mørke skyer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com