Sådan får du en recept for Adipex

05/01/2010 by admin

Om ønsket om at være tynd kommer fra et ønske om at afspejle udseendet af en Hollywood berømthed, eller resultaterne fra en lægens råd at sænke kroppens samlede vægt for at undgå hjerte komplikationer, er forbrugerne altid i efterspørgslen efter en quick-fix at udgyde disse pund. Med den hurtige tempo miljø, vi lever i i dag, søger dieters på internettet i håb om at finde den perfekte kost pille, der vil hjælpe dem med at tabe sig hurtigt uden upopulære kost og motion.

Adipex, også ved det generiske navn på phentermin, er den mest udbredte foreskrevne og hyppigst forekommende diet pill på markedet i dag, ifølge amerikanske Drug Enforcement Administration. Adipex er en FDA godkendt anorektiske, ordineret til kortvarig brug støtte fede personer i at sænke kropsvægt, og har vist sig for at hjælpe patienter med at miste et gennemsnit på 10 lbs. pr. måned.

Instruktioner

• Få en høring, i office, som kan normalt udføres af en alment praktiserende læge eller familie læge. Beskrive din sygehistorie og udlevere enhver anden medicin, du i øjeblikket tager.

• Beskrive dine bekymringer med din læge. Uanset om du er overvægtig og har brug for en kickstart til din kost program eller har været på en effektiv øvelse rutine og har brug for bistand kaste dem overskydende pounds, kan din læge afgøre, om Adipex er en god pasform for dig.

• Diskutere generisk medicin med din læge. Adipex er også udleveres under det generiske navn på phentermin, og kan være tilgængelige på det samme apoteket til en brøkdel af prisen.

• Giv din recept til en lokal apotek skal udfyldes. De fleste store kæde apoteker bære Adipex og phentermin, og nogle små apoteker gør så godt. Derudover kan apoteket tjekke med din sygesikring selskab til at bestemme, hvis denne medicin er omfattet af din plan.

Tips & advarsler

  • Adipex anbefales at blive ordineret til enkeltpersoner, der er over en alder af 16.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com