Kartoffel allergi

01/27/2011 by admin

Kartoffel allergi

Kartoffel eller Solanum tuberosum, er en del af familien solanaceae, som omfatter sådanne fødevarer som tomater, auberginer, kirsebær, meloner og pærer. Kartoffel allergier er relativt sjældne. men folk, der har kartoffel allergier kan lider under en række symptomer.

Betydning

Kartofler er et dagligt syn i mange amerikanske kost. Folk spiser dem bagt, mosede og stegte. Derfor, kartoffel allergi potentielt påvirker mange mennesker, især dem med en disposition mod allergi og dem med immunologiske problemer.

Identifikation

Kartofler er grøntsager og indeholder alkaloider, proteiner og glykoproteiner. En af disse proteiner, kaldet Sol t eller patatin, kan forårsage dermatitis eller eksem. Disse allergiske hudreaktioner forårsage brændende og kløe.

Effekter

En person kan have en mere alvorlig allergisk reaktion over for kartofler, herunder svær diarré, kvalme, opkastning, en hævelse af halsen og astma.

Overvejelser

Dem med kartoffel allergi bør overveje madlavning deres kartofler. Ifølge Health24.com, vil mange kartoffel allergener miste deres effektivitet, når det udsættes for varme.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at forhindre kartoffel allergisymptomer er at reducere eksponeringen eller at undgå dem helt. Personer med svær kartoffel allergi bør overveje at se en læge med speciale i allergi, astma og Immunologi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com