Hvad er meningen med epilepsi?

01/28/2011 by admin

Epilepsi er en sygdom i hjernen og nervesystemet. Denne tilstand forårsager hjernen til at sende unormale elektriske signaler og disse signaler forårsage kroppen til at have en beslaglæggelse.

Historie

Epilepsi var en af de tidligste dokumenterede medicinske tilstande. I oldtiden, var denne lidelse ofte tilskrives overnaturlige årsager.

Årsager til epilepsi

NINDS (National Institute for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde) forklarer, at epilepsi kan være forårsaget af neurologiske traume, en kemisk ubalance i hjernen eller unormal hjernens udvikling.

Under en beslaglæggelse

Under en tonisk-kloniske (grand mal) beslaglæggelse, kroppen stivner og personen mister bevidstheden. Kroppen begynder at ryk ukontrollabelt. Tonisk-kloniske anfald sidst normalt kun i et minut eller to, forlader offer, træt eller ud af en slags.

Statistiske Data

Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) anslår, at epilepsi påvirker omkring to millioner mennesker i USA. Det forventer også, at en anden 140.000 tilfælde vil blive diagnosticeret i løbet af 2010.

Misforståelser

Medicalnewstoday.com bemærker, at den mest almindelige misforståelse om epilepsi, det er uhelbredelige. NINDS indikerer, at mange former for epilepsi kan behandles gennem medicin og kirurgi.

Berømte mennesker med epilepsi

Mange berømte mennesker gennem historien har lidt af epilepsi, herunder hollandske kunstner Vincent Van Gogh og russiske forfatter Fyodor Dostoevsky, der skrev "Forbrydelse og straf"


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com