Problemer med at tage fiskeolie

02/25/2011 by admin

Problemer med at tage fiskeolie

Fisk olie piller er fremstillet af fisk rig på omega-3 fedtsyrer. Tun, makrel, laks, hellefisk og torsk er nogle eksempler. Ifølge National Institutes of Health, disse fedtsyrer tilbyder en lang række fordele såsom sænkning blod triglycerider og kolesterol, forbedre hjernefunktion, bevare synet, lindre tørre øjne, sænke blodtrykket og forhindre menstruationssmerter. Men nogle potentielle problemer er forbundet med at tage fisk olie.

Fordøjelsesproblemer

Folk taler fiskeolie almindeligt rapport fordøjelsesproblemer. Nogle af disse bivirkninger er en fishy smagning bøvser, fishy ånde lugt, halsbrand, dårlig mave, kvalme, diarré og oppustethed. Du kan reducere eller forhindre disse symptomer på tre måder. Store fisk olie kapsler i fryseren og tage dem, mens de stadig er frosset. Dette bremser deres pause nede uden at reducere det beløb, der absorberes i kroppen. Andet, begynder med en mindre dosis end anbefalet af din læge og gradvist arbejde din vej op til det fastsatte beløb. Endelig tage fisk olie piller lige før et måltid, så maden kan buffer de reaktioner, forårsager bivirkninger.

Blødning og slagtilfælde

Høje doser af fiskeolie kan øge risikoen for slagtilfælde, blod i urinen og næseblod. Dette sker på grund af effekten fiskeolie har på blodplader ved at forhindre dem i fastholdelsen af hinanden, hvilket nedsætter koagulationstid.

Lægemiddelinteraktioner

Som med eventuelle tillæg, kan fiskeolie interagere med visse former for recept og ikke-receptpligtige lægemidler. P-piller, fedt blokkere som Xenical, Alli, højt blodtryk piller og anti-koagulation narkotika kan negativt interagere med fiskeolie kosttilskud. Fedt blokkere reducere effektiviteten af fiskeolie ved at reducere dets absorption. Andre narkotika typer interagere med fiskeolie til at forårsage mere alvorlige bivirkninger såsom forårsager hypertension medicin til at sænke blodtrykket for meget. Nogle naturlægemidler kosttilskud er potentielt farlige, når taget med fisk olie piller på grund af deres indvirkning på de blodet til at størkne proces. Nogle af disse urter er ginko, Rødkløver, ingefær, hvidløg og gurkemeje. Derfor er det vigtigt, at en læge overvåge brugen af alle over-the-counter supplement og receptpligtig stofbrug.

Vitaminmangel og toksicitet

At tage fiskeolie kan sænke mængden af E-vitamin i kroppen over tid. Af denne grund indeholder nogle mærker af fiskeolie vitamin E. Hvis E-vitamin kosttilskud er også ses som en del af en daglig multivitamin, for eksempel, kan dette forårsage toksicitet. For vitamin E er fedtopløseligt, lagre kroppens fedtceller overskydende. Det er vigtigt at være meget opmærksomme på alle de kost- og supplerende kilder af de fedtopløselige vitaminer, som er vitaminer A, D, E og K.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com