Hvordan til at tale med en læge om obsessiv-kompulsiv sygdom

02/17/2011 by admin

Obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) er en af de hyppigste angstlidelser i verden. Præget af tvangstanker, der producerer angst og kompulsiv handlinger til at lindre angst, påvirker obsessiv-kompulsiv tilstand 2-3 procent af verdens befolkning. Mens forskere har længe uenige om hvorvidt obsessiv-kompulsiv tilstand er primært psykiske eller neurologiske, synes enigheden, der nu at være hælder mod en neurologisk årsag. Det betyder, at OCD kan behandles med medicin. Hvis du tror, du kan have OCD, lære at tale med din læge herom.

Instruktioner

• Fortæl din læge, alle de symptomer, du oplever, at du tror kan være vejledende for obsessiv-kompulsiv sygdom. Han bliver nødt til at gøre en informeret diagnose har fuldstændige og korrekte oplysninger.

• Tal med din læge om sværhedsgraden af dine symptomer, herunder hvor meget de forstyrrer dit daglige liv. Sværhedsgraden af symptomerne vil få stor indflydelse på den behandling, der er i sidste ende valgt for dig.

• Spørg din læge til at forklare de langsigtede udsigter for folk, der lider af OCD og nogen potentielle bivirkninger af betingelsen. Det gør de fleste mennesker føler sig mere sikker og tryg ved at behandle en sygdom, hvis de ved hvad de kan forvente fra det.

• Gå over behandlingsmuligheder med din læge. Du skal finde ud af om hvad medicin er til rådighed til behandling af OCD og om du er en god kandidat for kognitiv terapi. Hvis kognitiv terapi er valgt, skal du få din læge til at anbefale den terapeut, han mener er bedst i området.

• Diskutere bivirkninger af OCD medicin med din læge og hvordan disse bivirkninger kan behandles. Din læge vil sammenligne de potentielle bivirkninger versus de potentielle fordele ved en behandling til at bestemme den bedste medicin for dig, hvis nogen.

• Få råd om hvordan man kan hjælpe din familie cope med din tilstand. Hvis du har moderat til svær OCD, kan det påvirke de mennesker, der lever med dig på forskellige måder, som forårsager alle for sent til et arrangement, fordi du er fanget i at udføre deres tvangshandlinger. Der er måder at hjælpe din familie aftale med dette, og din læge kan muligvis anbefale rådgivning, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Bringe en liste over de særlige symptomer, du oplever at du tror kan være en indikation af OCD. Når du taler med en læge, er det ikke ualmindeligt at glemme, hvad du ville sige, især hvis du har tendens til at få nervøs i denne situation. At have en handy liste vil hjælpe dig med at sikre din læge ved alt, hvad der sker med dig.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com