Hvordan at drikke 10 glas vand om dagen på kroppen for Life kosten

07/03/2011 by admin

Organ For Life kosten er en realistisk tilgang til vægttab. En dag om ugen kan du endda spise hvad du vil! Hvem ikke gerne, at troet? Endnu, en af de udfordringer, der ligger foran dig på denne diæt er at drikke ti glas vand om dagen. Det er svært at gøre, hvis du ikke er vant til drikkevand i første omgang! Lær, hvordan det er at komfortabelt drikke 10 glas vand om dagen på kroppen For Life kosten!

Instruktioner

Hvordan at drikke 10 glas vand om dagen på kroppen For Life kosten

• Start drikke tidligt! Vand, der er. Sørg for at hæld dig et glas med morgenmad. Mens på kroppen for Life kosten, er det en god idé at erstatte de fleste drikkevarer med vand! Mens sodavand ikke er forbudt, de ikke bør indtages meget, når de forsøger at tabe. Hvis du har mælk med korn eller endda en af kroppen for liv ernæring drinks, jage den med lidt vand.

• Sætte en stash af flaske vand på bagsædet af din bil. Købmænd og helsekost butikker nu sælge pakker af små flasker af vand. De flasker, som er lig med et helt glas vand. Holde dem for på farten. Det vil ikke være svært at ned et par i trafikken, når det er varmt ud, eller mens du venter på dine børn i skolen! Uanset hvad du gør på farten, der er sandsynligvis plads til nogle drikke!

• Gøre te! Brygge nogle grøn te før overskriften ud for dagen. Det tæller som vand, og det er fantastisk til energi og antioxidanter. Fylde en Termokande eller kaffe indehaveren med grøn te er en lækker måde at forbruge vand, og det er en ændring af smag.

• Vitamin supplement pakker er fantastisk til at blande med et glas vand til en lækker smag af valg, samt ekstra vitaminer og mineraler. Bland dem med vand og drikke.

• Læg vand i en vin glas på middag. Det gør virkelig effekt, hvor du tror, at drikke vandet. Det lyder fjollet, men det gør tilføje motivation til at føles som du hengive sig til den mest subtile måder. Drikke hele glasset, og gå tilbage til sekunder. Når spisning på en restaurant, kan du bede, at din flaske vand kan serveres i en vin glas. Mange lave sig at måde, og det vil sætte dig op for succes i drikkevand.

• Drikke noget varmt vand med citron eller lidt spritz fra en appelsin eller limesaft om natten. Dette er en stor erstatning til dessert eller i stedet for en sen nat snack. Det varme vand kan være beroligende og forberede dig til søvn!

Tips & advarsler

  • Holde styr på hvor mange glas vand du drikker i døgnet. Beløn dig selv, på en måde, der ikke involverer mad, når du opfylder alle krav for vand i døgnet! Holde dit vand mobile! I tilfælde af at der er ikke vand i et møde eller i løbet af dagen, når du arbejder, vil du kunne få det let på hånden.
  • Ikke tvinge dig selv til at drikke! Du kan blive syg fra tvinge dig selv til at drikke uden for din komfortzone.
  • Må ikke drikke diæt sodavand som en erstatning for vand!
  • Lad dig selv få tørstig at drikke. En stor procentdel af kroppen er vand, og af den tid du er tørstig, din krop er allerede behov for vand og lidt dehydreret.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com