Hvordan til at gøre en parasit Rens uden stoffer

07/01/2011 by admin

Parasitter kan invadere nogen indre organ i kroppen og er indgået fra gå barfodet, spise mad, der var ikke ordentligt rengjort og kogt, såsom at spise rå fisk og utilstrækkeligt kød, eller fra kontakt med smittede mennesker og dyr. Der er flere effektive urte- og plante ekstrakter, der fjerner parasitter herunder grønne græskar frø, hvidløg, malurt, bynke, mandlige bregne og sort valnød.

Instruktioner

• Overveje hvis dine symptomer garanterer en eksamen af en integrativ læge eller en farmaceut af hvis de er så små, at du tror en kommerciel parasit Rens vil være tilstrækkeligt. Ikke selvstændige diagnosticere: Hvis du har en alvorlig helbredstilstand, konsultere din læge.

• Begynd ved at udføre en form for self-inventory til at afgøre, om du måske har parasitter. Almindelige symptomer er slibning tænder (bruxism), irritabilitet, kløe og udslæt i nærheden af øret, næse, mund eller anus, en glubende appetit, vægttab, organ lugt eller intestinal blødning. Hvis du tillader dine kæledyr til at sove på din seng og de er ikke blevet regelmæssigt behandlet for parasitter, kan du have yderligere udsat dig selv for yderligere parasitter.

• Køb urter og fødevarer, der er brugt for parasitten udrensning, herunder sort valnød, malurt, hvidløg og ricinusolie. Hvis du er følsomme over for alkohol eller foretrækker at ikke indtage det, check etiketter for alkohol-fri tinkturer, der er suspenderet i glycerin i stedet.

• Tage flere gelatine eller veggie caps og fylde dem med ricinusolie og fryse dem. Tage tre hver morgen og hver aften. Dette er en måde at løsne parasit reder og æg. Følg vejledningen til malurt og fed olier, som hver producent vil give en anden potens. Hvis du laver en parasit Rens 3-7 dage, tage en mild afførende fremstillet af senna blade eller Cascara sagrada at rense parasitter fra dit system.

• Opretholde en afgiftning kost, der vil støtte din parasit Rens. Spis hovedsageligt hele fødevarer, der ikke er højt behandlet. Disse omfatter hele frugter, grøntsager, fuldkorn og let fordøjede proteiner. Undgå koffein, chokolade, raffineret sukker, raffineret mel og noget junkfood. Spise let.

• Forbruge friske hvidløg dagligt med dine måltider. Overvej at tilføje blå-grøn alger og plante-baserede kosttilskud, der vil støtte din parasit Rens. Disse omfatter chlorella, byg græs, Hvedegræs juice og en frisk udpakkede grøntsagssaft. Hydrat godt mellem måltider med filtreret vand. En almindelig bivirkning af at tage anti-parasitære urter er øget tørst.

Tips & advarsler

  • Disse urter og planter findes i kapselform, tinkturer og som te. Læs al emballage og Overskrid ikke den anbefalede dosering. Hvis du ikke har gjort en parasit Rens før, skal du kontakte din Integrativ medicin læge eller en farmaceut.
  • Hvis du er på rejse og spise uvante fødevarer, praksis sund fornuft og vask frugt og grøntsager grundigt før tidskrævende. Hvis vandet i det område, du besøger er tvivlsom, bringe en vandfilter, (som kan købes online eller på camping levering butikker). Bringe din anti-parasitære urter med dig og fortsætte med at tage dem og spise en velafrundet kost, der vil støtte dit helbred.
  • Hvis du har kroniske sygdomme eller alvorlige sundhedsproblemer, kontakt din Integrativ medicin læge eller farmaceut.
  • Overholde eventuelle advarsler på kommercielle parasit plantelægemidler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com