Stor helsekost for vægttab

06/09/2010 by admin

Mange virksomheder vil gerne dig til at tro, de har fundet den næste mirakel vægttab supplement, opdaget i et laboratorium eller i de dybe skove i Brasilien. Dog er nøglen til vægttab gennem kosten minimere kalorieforbrug mens maksimering ernæring. Det er det. Visse fødevarer, dog holder nøglen vægttab. Disse helsekost er placeret på de ydre kanter af hver købmand og tilgængelig året rundt.

Slice og terninger nogle frugt

Skal du erstatte et æble for en automat-størrelse pose med kiks og popcorn, vil du miste vægt. Ud over at være lav i kalorier, indeholder frugt også vand, fiber og vitaminer.

De fleste frugter (med undtagelse af avocadoer og oliven) er meget lavt i kalorier, men højt indhold af næringsstoffer. Denne kombination gør frugt en god mad valg for dem der ønsker for at tabe. Utah State University nævner, at frugter er perfekte snacks (og endda desserter) på grund af deres lave fedtindhold. Deres anbefalinger om at indarbejde mere frugt i din kost, se nedenstående ressourcer.

Frugter vandindhold gør dem ideelle til at fremme vægttab så godt. Gabriel Cousins skøn i sin bog, "Åndelige ernæring," at 75 procent af amerikanerne ikke drikker nok vand, der forårsager sult kvaler. Dieters trang en natmad så deres appetit forsvinde med et glas vand.

Gøre en stor salat med bladgrøntsager

Bladgrøntsager er også lav i kalorier, men fuld chock af næringsstoffer. Fødevarer som romaine, swiss chard og grønkål har høje mængder af fytokemikalier, fiber, K-vitamin og jern. Sådan høj-næringsstoffer fødevarer, der er lav i kalorier vil forhindre ernæringsmæssige mangler.

Som forklaret i bogen, "Mad og stemning," når kroppen har brug for en visse næringsstoffer, signalerer det sult i anmodningen om mad til at opfylde denne mangel. Desværre, dets specifikke anmodning kan ikke være skimtes af hjernen, og de sædvanlige svar på denne efterspørgsel er ofte snuppe en pose chips, når det rent faktisk behov for bladgrøntsager.

Grab en håndfuld nødder

Nødder og avocado indeholder nok kalorier og næringsstoffer for at give næring og mæthed. "Den Perricone vægttab kost" mål nødder som en stor vægt tab mad på grund af de gavnlige fedtstoffer de besidder. Ja, fedt kan helt sikkert hjælpe med vægttab, hvis du spiser de rigtige slags. Enkeltumættet fedt og omega fedtsyrer findes i nødder hjælpe kroppen absorbere alle de ernæringsmæssige godbidder af frugter og grøntsager. Rå nødder er det ideelle valg, efterfulgt af ristede og let saltede nødder. Undgå nødder belagt med sukker og olie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com